Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boris 02

12. 3. 2016

boris-350.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 4/2014

Boris je nádherný kříženec britské stříbrné kočky, tzv. "whiskas". Jednoho dne se objevil u činžáku v Bažantnici v Hodoníně, ubytoval se ve vchodě a odmítal odejít. Nájemníci nás po několika dnech zavolali, kocourek nikomu v domě nepatřil a majitele se nám nepodařilo najít a tak zůstal u nás. Kastrovaný nebyl. Když si u nás trochu odpočinul a rozkoukal se, začal dělat "dusno" a vyvolává rvačky a napadá ostatní kočky, proto mu hledáme domov naléhavě a nejlépe jako jedináčkovi. 12.3.2016 byl Boris umístěn do Jiřic u Miroslavi, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Zprávy z nového domova:

16.3.2016
Dobrý den, 
nejprve bych Vám ještě jednou chtěla poděkovat za Vaši neuvěřitelnou ochotu pomáhat kočičkám. Držím palce, aby Vás tato činnost dlouho naplňovala a aby se   našlo  hodně lidí, kterým Vaše kočičky budou dělat radost. I já jsem jedna z nich.
Před necelým týdnem jsem si od Vás přivezla   kocourka Borise. Již po cestě autem překvapil - neplakal a klidně v přepravce usnul. V novém domově se ihned zabydlel, vrněl, byl mazlivý, spořádal kapsičku a ubytoval se v obývacím pokoji. Bála jsem se, že si bude dlouho zvykat na prostředí i  nové" páničky". Nic takového se nestalo.   Je rád s lidmi, ale hraje si klidně sám, prostě dává najevo, že bude dělat to, co chce on, je to kočičí osobnost.  Asi s další kočičkou by se moc nekamarádil.
boris300.jpgStačí, když z okna zahlédne  po ulici jdoucí kočku a hned se napne jako struna a bojovně mrská ocasem. Hrozně rád se nechá hladit ,ale občas ho chytne "divoká" , je velmi rychlý, skáče do výšky a kolem všechno lítá. Máme ho moc rádi a už se těšíme, jak za měsíc nebo dva s námi vyjde na zahrádku. Mějte se moc hezky a přeji krásné Velikonoce.
Připojuji pár obrázků Boríska v novém domově.

Další fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 13. 3. 2016 21:20)

Borisku,měj se krásně a buď šťastný!