Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bruno 04

8. 1. 2018

bruno350.jpgKocour, kastrovaný, nar.
Umístění:
depozitum Hrušky

Bruna přinesla do našeho depozita v Hruškách sousedovic holčička s "vysvětlením", že "omylem vlezl sestřenici do auta a pak do tašky a ona jej donesla domů a maminka ji posílá k nám, protože oni si ho nechat nemůžou" ...
4.1.2018 - Bruno je velký milovník, mazel a dokáže se hodiny mazlit, nemá problém s kočkami, ani psy, ani s dětmi a může jít kamkoliv, ale potřebuje parťáka! Nevhodný jako jedináček. 8.1.2018 - Bruno byl umístěn do Ledců, do domku, ke třem pejskům a kočce.

Další fotky  zde.

 

Zprávy z nového domova:

15.1.2018
Dobrý den,
od pondělí 8.1 máme doma od paní Šímové kocourka Bruna. Otíčka jsme bohužel museli vrátit. Bruno se ještě ten den seznámil s pejsky a vše je v pořádku, dokonce je chodí provokovat. Je to hrozný mazel a spí s námi v posteli  Takze teď už vypadá že jsme našli toho vhodného parťáka pro nás i pro pejsky a kočičku. S kočičkou se moc tedy nepotkávají, ale snáší se dobře.

22.1.2018
Zdravíme spolu s Bruníkem!!!
Bruno se má dobře, prohání doma kočku i všechny hafany. Často řádí na škrabadle a lítá po baráku jak střelený.  Ale jinak baští granule, a každé ráno buďto kapsičku, nebo konzervu.  Zkrátka asi jsme konečně našli správného parťáka :-) A takto už spinká s naší fenečkou.

29.1.2018
Dobrý den,
podáváme hlášení ohledně Bruníka  Ten rošták snad vůbec neroste, furt je to takové malinké miminko, ale jí jak velká kočka  ... Je to nenasyta. Ale vypadá, že se má fajn, psí i kočičí společnost mu dělá moc dobře, protože s Rozárkou (naše čičina) furt řádí a chodí spolu na půdu (nejsou tam žádné věci), asi chodí lovit myšky. A hafíky věčně provokuje ze škrabadla a nebo se všichni honí po baráku, je to s nimi sranda.  Takže hlášení za týden!

14.2.2018
Dobrý den,
Bruno nám jinak konečně začal růst :-)  Nebo alespoň teď, už je to na něm vidět. Je to opravdu velký jedlík a má se dobře, celé dny řádí na škrabadle, nebo lítá po baráku s naší Rozárkou. Co si opravdu zamiloval je, spát nám u hlavy. S pejskama jsou velcí kámoši. Je to tedy provokatér jak se patří, pak se hrdinsky schovává za polštáře na sedačce a vykukují jen jeho packy, aby mohl hafany provokovat. Je to s ním sranda.

bruno3.jpg30.7.2018
Dobrý den,
posílám po dlouhé době fotky Bruna. Každopádně Bruník je velký mazel. Chodí na zahradu, ale drží se na našem pozemku, nebo maximálně u sousedů, kteří mají taky kočičky. Se psy nemá vůbec žádný problém, ba naopak, občas je sám pěkně prohání. Jsou ale jinak skvělá parta. Mile rád se motá v kuchyni a asistuje při vaření, nebo třeba mytí nádobí. Je to taky velký spáč a je mu jedno kde si ustele a v jaké poloze.
V září očekáváme dvounohý přírůstek do rodiny a tak velice často okupuje již sestavenou dětskou postýlku. No zkrátka myslím, že se nový člen rodiny bude muset podělit o část svého lóže právě s Bruníčkem.
Kdyby Vás cokoli zajímalo o Brunovi, určitě se ptejte. :-)  Každopádně jste také vítáni u nás doma na návštěvu/ kontrolu.
Krásný zbytek dne Vám přejí T.

bruno.jpg14.11.2018
Bruno byl asi moc hodný, protože dostal novou kámošku! :-)

A po dvou letech ...

bruno2.jpg6.1.2021
Krásný dobrý den,
opět se po nějaké době hlasíme z Ledců. Bruno se má jako v bavlnce. A myslíme, že mu nic nechybí. Rád se vyhřívá na teplém topení nebo u naší malé Verunky v posteli. Samozřejmě i v našem objetí. Je to zkrátka společenský mazel. :-) Přikládám aktuální fotografie. Přejeme jen to nejlepší do nového roku.

Další fotky  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář