Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bublinka

6. 2. 2015

bublinka300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014 

Bublinka byla nalezena jako koťátko mezi Bojanovicemi a Hodoninem, v lese, kde se choulila v papírové krabici! Kočička byla značně prochladlá a vyhladovělá, teď se má již k světu a je štastná za dočasný teplý domov. Je milá, přítulná a hravá. 6.2.2015 byla Bublinka umístěna do Prostějova, do domku ke kočce.

Další fotky Bublinky u nás a z nového domova zde.

 

 

 

Zprávy z nového domova:

7.2.2015
Dobrý den,
posíláme pozdrav od Bublinky z nového domova v Prostějově. Bublinka se okamžitě adaptovala, ihned zmapovala celé přízemí i patro domku, obhlídla záchůdek, škrabadla a ostatní hračky, odjedla se všech misek a uvelebila se na sedačce. Pořád přede jako motůrek, mazlí se nebo si hraje s dětmi, spí s námi v posteli. Jediný člen domácnosti, který její příchod těžce prožívá, je naše Shelinka. Když zjistila, že v přepravce dorazila do "jejího" teritoria cizí kočka, tak málem zkolabovala. Kdyby byla ženská, tak určitě polyká antidepresiva po hrstech a minimálně desetkrát denně se kácí v hysterickém oblouku k zemi)) Včera Bublinku pozorovala z cca 3 metrů a u toho chrčela a syčela. Dnes je to jen asi metr a už tolik nesyčí. Normálně jí, k nám se tulí a hlavně neustále Bublinku pozoruje a stopuje. Tak předpokládáme, že protestní hladovku držet nebude a oči nám také nevyškrábe)) Doufáme, že si holky na sebe brzy zvyknou.
Š. a kočičky Bublinka a Shelinka z Prostějova

10.2.2015
Dobrý den,
s radostí hlásíme, že Bublinka a Shelinka jsou už kamarádky. Zlom nastal během neděle. Jako první spolu začaly jíst současně. Potom jsme jim házeli míčky po pokoji a obě se zapojily do hry. No a pak už si hrály samotné. Napřed se honily po celém domku, vymetly každý koutek, šplhaly a skákaly úplně po všem včetně nás a to dost velkou rychlostí a nakonec svorně usnuly. Od té doby jsou pořád spolu. Hrátkami se unaví a pak jdou spát. Pak se společně napapají a zase začnou ti jejich blbinky. Dokonce se doprovází na toaletu. Jedna je v záchůdku a druhá na ní čeká před záchůdkem)) Samozřejmě že občas při hrátkách na sebe zasyčí, když se jedna nebo druhá cítí ohožená, ale jinak jsou už v pohodě. Snad jim to vydrží......
Š. a kočičky Bublinka a Shelinka z Prostějova

23.2.2015
Zdravíme do Hodonína a posíláme pozdrav od Bublinky!
Bublinka a Shelly jsou už veliké kamarádky. Bublinka se něco naučila od Shelly a Shelly se naopak v něčem začala chovat jako Bublinka. Když na ně přijde "hravá", tak dělají takový povyk, jak kdyby se nám po době hnalo stádo bizonů)) Napřed se nahání a přepadávají ze zálohy, pak se oblížou a nakonec si skočí po krku a vzájemně se koušou. Čím nás Bublinka překvapuje, je její chuť k jídlu. Spořádá toho asi 3x více než Shelly. Porci má spapanou za pár vteřin a už se žene k misce, kde papá Shelly. Tak jí přidáme, ale ona stejně ještě po případavku jde a dojí vše, co nechala Shelly. Přemýšlíme, kam to dává)) Je však pravda, že za těch 17 dní, co je u nás, docela vyrostla. Jde vidět, že prospívá.
Ze všech hraček má nejraději šustící pytel a jakékoliv odložené propisky či tužky. Ty nám pravidleně odnáší z pracovny neznáno kam. Víme, že Shelly má svoji skrýš pod lednicí. Kde jí má Bubinka, tak na to jsme zatím nepřišli... Každopádně se má moc dobře, je zdravá a veselá. Přikládáme
pár foteček.
Rodina Š., Bublinka a Shelinka

bublinka400.jpg29.12.2017
Máme od Vás Bublinku. Původně jsme si jí brali jako kamarádku k naší služebně nejstarší kočce Shelly. Nakonec se naše smečka rozrostla o kocoura Čičina (jako malinké kotě k nám přišel střešním oknem) a o kočičku Charlie, kterou jsme na dovolené vytáhli z moře, kde jako vyhublé špinavé kotě plavala na kusu trámu..... pomáhali jste nám ji na dálku zachránit. Bublinka je neuvěřitelně chytrá kočička......někdy až moc :-) ......a je jednoznačně vůdcem té naší domací smečky :-)
Uvažovali jsme, jak za Vaši pomoc poděkovat a současně Vám pomoci při Vaší nelehké práci při záchraně kočiček. A adopce - tudíž pravidelná finanční podpora - nám přišla jako nejlepší možnost.
Š.

Další fotky Bublinky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Holky si určitě zvyknou!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 8. 2. 2015 15:17)

PŘEJEME KRÁSKÁM VŠE NEJKRÁSNĚJŠÍ A SLADKÝ LÁSKYPLNÝ DOMOV.

bublinka :)

(Lucie Hrdličková, 4. 1. 2015 21:31)

dobrý den já bych si bublinku vzala mohla bych už zítra? :)

Re: bublinka :)

(Kočky SOS, 4. 1. 2015 22:24)

Dobrý večer, nejdříve nám prosím zavolejte na telefon 724 142 463 p.Tomalové. Děkujeme.