Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buráček 03, Barnabáš 06 a Leoš Janáček

27. 6. 2017

burak370.jpgKocour, kastrovaný, nar. 20.8.2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Buráček byl nalezen jako týden staré kotě, u vinných sklepů v Hruškách. Poblíž byla nalezena kočka sražená autem, ale další koťata už se nenašla. Buráčka jsme museli krmit stříkačkou kočičím mlíčkem a dnes je z něho pěkný kocourek. Je to asistent, už nikdy nebudete nic dělat sami! Je to velký mazel, má rád kočky a v novém domově by měl mít parťáka na hraní. 19.6.2017 byl Buráček umístěn do Schrattenbergu v Rakousku, do domku, ke kočce.

Další fotky zde.

Buráček byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Andrea Kudláčová a kočička Misha a Julča a kocourek Diamond. Děkujeme!

barnabas270.jpgKocour, nar. 3/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

11.6.2017 - Barnabášek je kocourek, kterého někdo vyhodil z auta na silnici směrem na Lužice. Nádherný, milý, hravý.  27.6.2017 Barnabáš umístěn k Buráčkovi, do Schrattenbergu v Rakousku, do domku, k další kočce.

Další fotky zde.

 


 


leos50.jpgKocour, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

7.6.2017
Dnes ráno jsme měly budíček. V Hodoníně na Janáčkově ulici naříkalo toto kotě. Je docela možné, že přijelo v motoru auta. Prcek je unavený a hladový ... Podle místa nálezu dostal kocourek jméno Leoš Janáček.
27.6.2017 Leoš umístěn s Barnabášem k Buráčkovi, do Schrattenbergu v Rakousku, do domku, k další kočce.

Další fotky zde.

Leoš Janáček byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli manželé Pospíšilovi a kočičky Sárinka, Olivka, Datlička  a kocouři Bertík, Charlík, Denísek a Matýsek. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

20.6.2017
Taaaaaak úspěch - jak šel spát, tak jsem ho chytil, vytáhl zpod sezeni v kuchyni a jednoduše jsem ho vzal ke mně do pokoje a lehnul s kocourem na rameni na postel. Sice zdrhl hned pod postel, ALE jak jsem usnul tak me vzbudil  - stál vedle hlavy, tak jsem ho pohladil a zacinal vrnet a hodil se vedle me a mazlil :-)

21.6.2017
Další úspěch - od včerejška cca 21. hod. běhá Buraček po baráku a očmuchává všechno. Ted už skouma všechny místnosti a i se nechal vyfotit u mazleni. Papká a pil v pohodě a na zachodu už byl taky. Mica na něj ještě syčí, ale nebojujou.
Před hodinkou jsme šli se segrou dolu po schodech do garáže a Buráček přišel za námi se opatrně podívat (garáž je přímo u baráku a hala na auta hned za barakem přistavěna a všechno uzavřené). Tak Buri začínal čmuchat a skoumat teritorium,  má radost z pohybu a žádný kout si před ním není jistý :-)

Další zprávy po příjezdu Barnamáše a Leoše:

r270.jpg7.7.2017
Buráček byl z nich trochu v šoku, protože Leo ho miluje a furt k němu leze a Buri taky někdy chce pokoj... tak vstane a odejde a Leo hned utíká za ním :-)  tak Buri si už vybral klidné místo na skříni, kam se nedostanou :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

26.10.1017 buracek270.jpg
Kluci rostou jako z vody!

 

 

Další fotky ze společného domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Měj se nádherně,Buráčku!

(Daniela se svou kočkopartou, 22. 6. 2017 21:59)

Moc krásný a přítulný miláček je Buráček a moc mu já, i moje kočkoparta přejeme jen ten nejkrásnější,láskyplný domov a dlouhý život v něm!

držíme tlapičky

(jolana a kočičí tlapičky, 20. 6. 2017 13:09)

ať se máš moc krásně, kocourku nádherný!

Buráček

(Daniela se svou kočkopartou, 24. 3. 2017 10:53)

Když jsem byla u paní Nadi doma a potkala jsem se s tímto zlatíčkem Buráčkem,shledala jsem,že je Buráček obrovský mazel a asistent u každé činnosti,kterou paní Naďa provádí.A obrovská láska,něha a důvěra z něho přímo sálá.Buráčku,přeji Ti brzičko ten nejkrásnější a nejláskyplnější domov,kloučku pěkný!