Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cal

15. 9. 2018

cal2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

10.3.2018 - V Rohatci byl včera nalezen tento mladý, nekastrovaný kocour. Byl nalezen v místě Rohatec - kolonie, ale v okolí nikomu nechybí. Dnes jsme ho přijali k nám.
23.4.2018 - O kocoura se nikdo nepřihlásil. Záhy po jeho přijetí nám bylo jasné, že ho někdo vyhodil. Důvod? Cal byl agresívní, nenechal se hladit, okamžitě vyjížděl po ruce a kousal. Po vypuštění z karantény člověka napadal a útočil na nohy. Cal je ale velmi učenlivý - i když má stále tendence ruce chytat a kousat, už to nedělá s takovou razancí a navíc po okřiknutí NE! poslechne a nechá toho. Ve chvílích kdy je unavený a dostatečně vyřáděný, nechá se hladit a mazlí se pěkně. Kočky má rád, ale i s nimi si hraje tak trochu po svém ...
26.6.2018 - U Cala je třeba respektovat to, kdy má náladu na mazlení. Když se nechce mazlit, tak se zkrátka nedá donutit a dovede se důrazně ohradit. Na druhou stranu dobře ví, co znamená "NE!" Je velice chytrý a mazaný. Potřebuje člověka, co mu dá prostor. Určitě potřebuje chodit ven. Může být raději jedináčkem, mezi kočkami se dokáže chovat dominantně. K maličkým dětem nevhodný. 15.9.2018 - Cal odjel z Kyjova do nového domova, do Ratíškovic, do domku, kde na něj čeká kočička.

Další fotky  zde.

Cal byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Kohútovi a kočička Ophélie. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

15.9.2018
Dobrý večer,
Cal zvládl cestu dobře, jenom několikrát zamňaukal. Doma vylezl z přepravky a začal prouzkoumávat ložnici, pak ale přišla Magie a začala na něj syčet, tak se schoval do pelíšku. Teď navečer je Magie na dvoře tak Cal prozkoumal celý dům a snědl kuřecí maso a masovou tyčinku. Vypadá že je spokojený. Mazlí se, pořád se o nás otírá a vrní. Za pár dnů dám zase vědět.
S pozdravem Eva, Cal a Magie

img_20180919_173024.jpg19.9.2018
Dobrý den,
Calovi se daří dobře, krásně papá i chodí na záchodek. Po domě se pohybuje jako by to byl jeho domov už dlouho. Jenom by chtěl jít na dvorek, často sedí u okna a mňauká, zvlášť když vidí někoho venku. Musíme to vydržet, potom už bude úplně spokojený ☺.
S Meginkou se pomalu seznamují, už na sebe nesyčí, pozorují se asi z metrové vzdálenosti, ale blíž zatím nejdou. Obchází se ještě trochu obloukem. Cal je mazlivý, ale někdy umí vyjet po ruce a chce kousat, naštěstí je to jenom někdy spíše je velký mazel. Takové podobné chování známe i od Megi, je to britka a taky pěkně náladová.. Cal by se s ní chtěl kamarádit, pořád za ní chodí a sleduje ji, myslím že je  to na dobré cestě.
S pozdravem Eva s rodinou a Magie

img_20181006_145319.jpg6.10.2018
Krásný den,
posílám pozdrav od Cala. Má se dobře a má obrovskou chuť k jídlu. Snědl by snad všechno co vidí, nejraději má když vařím, to mně vždycky asistuje. Vypadá že i trochu přibral :-). Začali jsme chodit na dvorek, první den to nemohla Megi rozdýchat, doma si na Calíka už zvykla, ale dvůr to bylo zatím jenom její teritorium a teď má toho vetřelce i tam :-). Na druhý den už bylo vše ok. Jsou už parťáci, všude spolu chodí a občas si dají i pusinku. Venku se Calovi moc líbí, všechno už vyzkoušel, byl na stromě, na plotě i u sousedů. Mám radost že se v pohodě vrací domů, asi že je takový jedlík, tak dlouho nevydrží bez jeho misky granulek. Jsme za něj moc rádi, je to náš mazlík.
Přejeme všem kočičkám spokojený domov a moc vám děkujeme co pro všechny opuštěné kočičky děláte.
S pozdravem Eva s rodinou, Megie a Calík 

Další fotky  zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Cal

(Yvetta Hunčová , 8. 10. 2018 15:43)

Ten je nádherný. Má se dobře a je milovaný.

Hodně štěstíčka

(Daniela a její kočkoparta, 15. 9. 2018 14:01)

Nádherný Pan kocourek je Cal!Měj se jen a jen krásně,jsi opravdu výstavní kluk!

PŘEKRÁSNÝ KOCOUREK!

(Daniela se svou kočkopartou, 16. 3. 2018 9:28)

Jak nemůže někomu chybět?Je opravdu kouzelný!