Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cecilka 03

16. 1. 2019

cecilka2.jpgKočka, kastrovaná, nar.
Umistění:
dočasná péče Mikulčice, Lucie

21.11.2018 - Tato kočička se zdržovala pár dní na ulici v Mikulčicích a prosila o jidlo. Paní Lucie, majitelka naší Keiry, se jí ujala, ptala se lidí v okolí, jestli neni jejich. Kočička byla velice hladová a několik dní jen odpočívala. Jmenuje se Cecilka.
10.1.2018 - Cecilka může do nového domova! Je vhodná jak do bytu, tak do domku, může být umístěna ke kočičce nebo i pejskovi a pokud nebude celý den sama, může být i jedináček. Je vhodná i do rodiny s dětmi. 16.1.2019 - Dnes odjela Cecilka do nového domova, do Velkých Bílovic, do domku, kde ji čeká kocourek.

Další fotky zde.

Cecilka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Mirka a Pavel Žižkovi a nejlepší kocourek Adámek a nejlepší kočička Zlata. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

cecilka4.jpg8.3.2019
Cecilka dostala jméno Rony. Je uzasna, v noci s nami spi bud ve sve boudicce, nebo nam v nohach ... a uz si zvykla behat i venku a lovi mysky! O to ze chce jit ven si vzdy mnaukne a dnes dokonce abych to opravdu dobre chapala, tak stastne vyskocila na kliku. :-) Dnes jsem okrajovala maso, tak jsem ji obdarovala skrajkama a uplne chrochtala. :-)

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář