Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cedrik

25. 5. 2018

cedrik270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Dvě koťata byla nalezena v keři, v Dubňanech. Rezavobílý je kocourek Cedrik a černá je kočička Zaza. Oba krmíme stříkačkou. 6.7.2017 Cedrik povyrostl, je zdravý a už papá sám.
22.8.2017 - Cedrik je zdravý, očkovaný a může do nového domova! Nevhodný jako jedináček. 25.5.2018 - Cedrik odjel do nového domova, do Brna, do bytu ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

Cedrik byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Zuzka a kocour Monty. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

26.5.2018
Cedricek je pořád schovaný pod postelí, jidlo i zachudek ma u sebe. Zkousela sem ho pohladit, ale kdyz sem k nemu priblizila ruku tak me seknul, ma docela ostre drapky. Tak ho nechavam v klidu, jen na nej obcas mluvim.

cedrik1.jpg27.5.2018
Nesel ani na zachod a vycural se pod posteli, zatim se asi dost boji vubec vylezt a sahnout na sebe zatim vubec nenecha. V tuto chvili pusobi dost plaše. Kocku k nemu nepoustime zatim vubec, takze netusim, jestli se tak boji cizich lidi nebo prostredi. Nevim jestli je to normalni chování, nebo jestli dělám neco s špatně. A za jakou dobu se to zlepší. Zatím na něj mile mluvím a zkouším si s ním povídat než si trochu zvykne a nechá se pohladit. Nebo jestli je tak naštvaný že není najednou s vámi a cítí se zrazene.

Kočky SOS:
Neděláte nic špatně, nechte ho v klidu, chce to čas. Cedrik u nás žil od kotěte, je to pro něj velká změna, určirě to dobře dopadne.

28.5.2018
Cedricek se rozhodl ze si nas prvne prohledne a pak se rozhodne, vcera poprve zmenil schovku a trvalo mi pul dne ho najit, až to ho prozradila jedna s kocek.  Nachystala jsem vsude po byte misky z jidlem a vodou a proste tomu necham volny prubeh. Snad se vecer naji, to chodi obhlizet byt.

3.6.2018
Už jsem ho viděla i jist, už si mě očuchal a otřel se mi i o ruku, přibližuje se, když vidí, že se Pucka mazlí. Akorát jak byt a panelák ožívá, tak se zase schoval, ale i tak je to úspěch.

cedrik2.jpg15.6.2018
Cedrik se mazlí jen v noci, to se mazli jak o zivot, ve dne se jeste boji. S kočkou - zatim si nehraji, obcas na sebe vrci. Ale jinak je to uzasny kocour, dekuji moc ze ste mi ho doporucily. Az se uplne zabydli a az se mi podari ho poradne vyfotit napiseme vam obsahlejsi zpravy.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Trpělivost růže přináší....

(Daniela se svou kočkopartou, 2. 7. 2018 22:19)

a zlatíčko Cedriček si brzičko zvykne,pozná,že je u hodných lidiček a že mu ždné nebezpečí nehrozí. Že ho jeho dvounožci ochrání před všemi a vším a že je mu s vámi dobře.Budete všichni šťastní,moc vám to přejeme.Chce to jen trpělivost,ale spokojený kocourek za to stojí a stonásobně to svou láskou a přítulností vrátí.Je to velký fešák!Hodně štěstí!