Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chicco

14. 4. 2018

chicco320.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hrušky

Chicco je kotě od paní, která se rozvádí a její manžel s kotětem nezacházel nejlépe. Raději jsme ho vzali k nám a hledáme mu domov. Je to milý, hravý kocourek. Nevhodný jako jedináček. 14.4.2018 - Chicco odjel do nového domova z X.umísťovací výstavy. Domov našel v Brně, bude bydlet bytě, kde ho čeká kočička a pejsek.

Další fotky zde.

Chicco byl adoptovan na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Věra Albrechtová, syn Jenda a kocouři Vendelín a Mazlík. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

chico3.jpg14.4.2018
Chiccoušek je tak přátelský, že to šlo úplně samo!

17.4.2018
Dobrý den,
chtěla jsem Vám moc poděkovat za Chicca, je dokonalý, nemůžu uvěřit, že ten kočičák v sobě má tolik lásky, že hned první den ne že by někam zalezl ale hned se mazlil se mnou i mojí dvou letou dcerou hned první den se skamarádil se psem druhý den i s kočkou :-) nonstop potřebuje chovat drbat a mazlit se a ne jen ode mě, ale vyžaduje to i od malé :-) je fakt kouzelný, má obří srdíčko. Pelíšek ignorujeme a spíme všichni 4 v posteli, já pes a oba kočičáci, takže pelíšek asi schováme na skříň, protože i přes  den spí v posteli nebo v postýlce u dcery. Defakto nepotřeboval ani minutu na aklimatizaci hned se choval jako by se tu narodil, já byla vystresovaná víc než on, pořád jsem se bála, co když bude tesknit, co když nás nebude mít rád a on je takovej neskutčnej pohodář, že jsem takového kočičáka ještě nezažila a zamilovala jsem si ho neskutečně:-)) nechce se mi od něj ani na nákup. Už zvládl i 3 návštěvy kde se hned lísal a vyžadoval pozornost, hned prolezl kabele, co mu kdo nese a samozřejmě našel, tak byl spokojený.
Denisa

26.1.2019
Chico posílá pozdrav,
jsou porad spolu s dcerou, i když se Ema koupe, on je packama opreny o vanu. :-)

chico.jpg28.4.2019
Chicco je můj exot. :-) Vymýšlí samé kraviny. Např. od té doby co má Ema nový kočárek a hlubokou korbičku, už nevozí panenky, ale Chicca, který jí tam sám lozí a naprosto si to úžívá! On je fakt prdlouš a šílený mazel, ještě jsem takového nezažila, on se mnou chodí i na WC! :-) Je to zlato a moc za něj děkujeme!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PŘEKRÁSNÝ!

(Daniela se svou kočkopartou, 27. 11. 2017 13:49)

Chicco,je opravdu milý a nádherný klučina a jak vyroste a zmužní-zkocouří,bude to ozdoba každé domácnosti,máme téměř identického fešáka v naší kočkopartě.
Chicco,přeji Ti brzičko nalezení stálého domova u hodných lidiček.Jen primitiv si svou ubohost vybíjí na bezbranných zvířatech,mláďatech.Zdalipak by si ten rozvádějící se týpek dovolil machrovat na šedesátikilovýho vlčáka?!......