Jdi na obsah Jdi na menu
 


Claudinka

16. 4. 2016

claudinka-270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Claudinka je kočička, kterou někdo spolu s její sestřičkou Molinkou vhodil na pozemek Domova důchodců ve Srážnici.
Claudinka je živější povahy, všude musí být, nejraději má houbičku na nádobí, to je její nejlepší hračka, nosí ji v zubech po celém domě a vrčí jaký, že to má úovek :-) Nepohrde ani opravdu velkými plyšáky, které s radostí snáší v zubech po schodech, troufne si i na metrovou plyšovou žížalu! Takže pokud najde domov v rodině s dětmi, zajisté o legraci nebude nouze. Obě kočičky, Claudinka i Molinka jsou zvyklé na děti a nevadí jím druhé kočky. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Claudinka umístěna do Malhostovic, do domku, jako jedináček.

Další foto zde.

Claudinka byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

18.4.2016
Telefonická zpráva:
Claudinka byla u nás hned jako doma, vůbec se nebojí. Více napíšeme o víkendu.

25.4.2016
Dobrý den,
Claudinka je Rozarka, je spokojená a šťastná, má svůj pelisek na sedacce a nejradši si hraje s tříletou dcerou. Fotku pošlu ihned jak mi pojede notebook, z mobilu nejde poslat e-mail.

26.4.2016
cl200.jpgDobrý den,
omlouvám se, ze jsem se neozvala dřív, ale polamal se mi notebook. Claudinka je u nás Rozarka, první den v novém domově prospinkala, v noci trošičku plakala, ale zvykla si překvapivě rychle a teď už jsou s dcerou jedna ruka. Dělají lumpárny a honí se po domě. Rozarka se také ráda dívá z okna na ptáčky a byla se projít po terase, zvědavost byla silnější než strach.
Na zachodek chodí od prvního dne, jen s jídlem je zřejmě z hrabeciho rodu, lecos ji nejde pod nos. Dneska jsem ji koupila kapsicku pro princezny Gourmet a ta byla hned v bříšku a jenom se po ní olizovala. Ale zahrada ji moc láká. Když jdeme ven, tak jde s náma, ale opatrně jen na terasu. A pak hned domů. Doma je nejlíp. A na výběr má tři misky s jídlem, v jednom má granulky, z druhé papa kapsicky a do třetí ji občas prilepsim šunkou, sýrem nebo syrovým masíčkem.
Pekny den a moc děkujeme za mileho clena rodiny.

Další foto zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Claudinka je Rozarka

(Veronika , 25. 4. 2016 22:26)

Dobrý den, Rozarka je spokojená a šťastná, má svůj pelisek na sedacce a nejradši si hraje s tříletou dcerou. Fotku pošlu ihned jak mi pojede notebook, z mobilu nejde poslat e-mail.

Re: Claudinka je Rozarka

(Kočky SOS, 26. 4. 2016 11:11)

Dobrý den, už jsme si dělali starosti, že se neozýváte. Děkujeme a nezapomeňte na nás - budeme se těšit na fotky a další zprávičky.