Jdi na obsah Jdi na menu
 


Danny

19. 12. 2016

dany300.jpgKocour, kastrovaný
Umístění:
depozitum Mikulčice

Byli jsme upozorněni, že u benzinky u kruhového objezdu u starého Kauflandu v Hodoníně se zdržuje černá kočka. Je to kastrovaný kocour a prý se pohyboval u nemocnice a od ní k benzínce doprovázel nějakou slečnu a už tu zůstal. Byl tak hladový, že žral i suchý chleba. Je v našem depozitu, odpočívá, spí, krmí se a mazlí ... 20.11.2016 - Danny je bezvadný, nekonfliktní a mazlivý kocour, který si v depozitu velice brzy zvykl i na ostatní kočky. 19.12.2016 Danny byl umístěn do Prahy, do bytu ke třem kočkám ragdoll a štěněti.

Další fotky zde.

Danny byl  adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Darja Čablová. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

19.12.2016
Zdravíme do Hodonína a Mikulčic,
děkujeme za Čerta, máme krásné vánoce. Naši kočičí kluci ho jen pozorují, kočka dělá, že ho vůbec nevidí. Mimi retrívra Jack už je opatrnější, vládne tu klid, všichni pozorují, ale nikdo nesyčí, tak je to dobré. Čertík (Danny) se usídlil na opěradle sedačky, má rozhled a vypadá klidně a spokojeně.
Děkujeme za černé štěstí! R.

d201.jpeg26.12.2016
Zdravíme do Hodonína a Mikulčic, posíláme nějaké fotky... po týdnu v novém domově už ukazuje Čert i bříško, myslím, že to mluví samo za sebe. Je to naše černé štěstí. R.


8.1.2017
Zdravím do útulku a Jani a Jiřího do Mikulčic! Čertík (Danny) má rád tenisák, rád by za ním i běhal, ale to má konkurenci ve štěněti, tak hned jak štěně bude doočkované a bude moct ven, tak určitě budeme Čertíkovi míček i hazet, když ho to bude bavit. A náš Dusty-ragdoll už ho i opečovává, je to náš nejklidnější a nejkonzervativnější kocour. Náš nevstřícnější kocour Tom je zatím "plně zaujatý a vytížený" štěnětem (viz fotka) tak tam to asi přijde později to kočičí parťáctví, až bude stěně klidnější, protože Tom si hraje rád, ale je fakt, že byl úžasným parťákem i našemu zemřelému zlaťákovi.
Zdravíme Olga, Mirek, Jack, Tom, Dusty, Kitty a Čertík

 

danny350.jpg7.1.2018
Čertík (Danny) se svým kámošem Jackem (a to z toho štěněte, ke kterému se přistěhoval, měl takovou hrůzu)! Dnes jsou "black and white" kámoši, a to doslova. Zdravíme Hodonín!
Olga

16.4.2020
Zdravíme do Hodonína,
jarní pozdrav posílá Danny z depozita Mikulčice, nyní Čertík (a taky Tma a Jiná černá, ... samozřejmě v dobrém), zdravíme z Prahy...
Čertík, ragdollíci Dusty, Kitty, Tom, zlaťák Jack a dvounožci R.


20.5.2021
Čertík už u nás nějaký ten rok je .... přišel k nám před Vánoci téměř společně se štěnětem zlaťáka ještě k dalším 3 ragdollům. A spolu už zůstali baječnými parťáky. Čertík má svou vlastní "myčku". Náhodou se mi povedlo natočit "výchovu retrívrů v Čechách", aneb jak se kocouří strach v přátelství proměnil ...
Zdravíme Olga, Mirek, zlaťák Jack, ragdollíci Dusty, Tom a Kitty a Čertík

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Paní Olgo,máte výstavní číče!

(Daniela se svou kočkopartou, 2. 1. 2017 10:36)

A ten černý krasavec to vše jen dovršil,gratuluji!Je vidět,že se kocourek dostal ke skvělým lidem do nádherného láskyplného domova!!!Hodně štěstí.

Danny nyní Čert

(Olga Rajchlová, 19. 12. 2016 18:46)

Zdravíme do Hodonína a Mikulčic, děkujeme za Čerta, máme krásné vánoce. Naši kočičí kluci ho jen pozorují, kočka dělá, že ho vůbec nevidí. Mimi retrívra Jack už je opatrnější, vládne tu klid, všichni pozorují, ale nikdo nesyčí, tak je to dobré. Čertík (Danny) se usídlil na opěradle sedačky, má rozhled a vypadá klidně a spokojeně. Děkujeme za černé štěstí! Rajchlovi

Re: Danny nyní Čert

(Kočky SOS, 19. 12. 2016 18:51)

To my děkujeme za domov pro Dannyho!
Pište nám prosím na email kocky.sos@seznam.cz kam můžete posílat i fotky.
Děkujeme!

PŘEKRÁSNÝ!

(Daniela se svou kočkopartou, 3. 12. 2016 19:11)

Luxusní kocourek!