Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dášenka 03 a Mášenka 05

4. 8. 2020

5a.jpgKočka, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Kočka, nar. 5/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

3.8.2020 - Dnes jsme přijali dvě koťata, oznamovatelka je našla na parkovišti u nákupního centra v Hodoníně, u prodejny Uni Hobby. Někdo je sem, na frekventované místo přivezl a zbavil se tak své odpovědnosti ... Jsou to kočičky, bílá s černými flíčky je Mášenka a bílomourka je Dášenka.
MÁŠENKA A DÁŠENKA JELY ZPÁTKY DOMŮ!
4.8.2020 - Po zveřejnění přijatých koťat na FB se nám dnes ozvali jejich majitelé z Moravské Nové Vsi. Paní si koťata, aniž by to věděla, sama přivezla v motoru auta k Uni Hobby do Hodonína. Než nakoupila, koťata, tady vylezla a oznamovatelka, která je našla je pak nahlásila a přivezla k nám.

Vysvětlili jsme, že koťata nemohou nechávat venku na zahradě u domu, že je potřeba jim na první půl rok poskytnout útočiště v domě a ven je brát jen za dohledu. Opakujeme (po kolikáté už), kotě je mimino, nemá orientační schopnostii, když se dostane za plot, neumí trefit zpět, když ho ponecháte v noci nebo v nepříznivém počasí venku, bude hledat útočiště (třeba právě v motoru auta), kotě musíte chránit a nevystavovat ho nebezpečí. Hodně koťat takto ponechaných jen u domu končí ztracených, zubožených, v lepších případech v útulcích. Snad si to majitelé po této zkušenosti uvědomili a vzali k srdci.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář