Jdi na obsah Jdi na menu
 


Davos a Dejna

20230114_114219.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

29.9.2022 - Byli jsme upozorněni na případ v Dubňanech, kdy kočka porodila koťata v polorozpadlém domě a údajně se o koťata nestará, nechodí k nim a tak oznamovatelka koťata přivezla k nám. Jenže koťata nevypadala, že by se o ně kočka nestarala, tak jsme pátrali a na místo zajeli a nakonec bylo všechno trochu jinak ... Kočka matka má svou majitelku, ta se zlobila na přítelkyni svého syna, že koťata odvezla aniž by jí cokoliv řekla. Domluvili jsme se a kočku matku vzali na nějakou dobu k nám - koťata ji ještě potřebují a ona se o ně stará, později se po kastraci kočka vrátí zpět. Také další kočky na pozemku se odvezli ke kastraci, paní vše uhradila, kočkám koupila i polystyrénové boudičky na zimu, bylo moc ráda za pomoc. Koťátka jsou kočičky Dejna, Dory, Daenerys a kocourci Davos a Daario. 1.1.2023 - Všechna koťata jsou mazlivá, kontaktní. Davos hledá domov u podobně starého kočičího kamaráda nebo může odejít s některým sourozencem. 7.4.223 - Davos odjel společně s Dejnou do nového domova, do Brna, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Davos byl adoptován na dálku - na krmivo přispívala Ing. Helena Hudcová (a kočičky Felix, Muf, Malvínka, Bizon, Amálka a Tulačka). Děkujeme!

20221113_130523.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

29.9.2022 - Byli jsme upozorněni na případ v Dubňanech, kdy kočka porodila koťata v polorozpadlém domě a údajně se o koťata nestará, nechodí k nim a tak oznamovatelka koťata přivezla k nám. Jenže koťata nevypadala, že by se o ně kočka nestarala, tak jsme pátrali a na místo zajeli a nakonec bylo všechno trochu jinak ... 1.1.2023 - Všechna koťata jsou mazlivá, kontaktní. Dejna hledá domov u podobně starého kočičího kamaráda nebo může odejít s některým sourozencem. 7.4.223 - Dejna odjela společně s Davosem do nového domova, do Brna, do domku se zahradou.

Dejna byla adoptována na dálku - na krmivo přispívala MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

Dejna byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívala MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg20.6.2023
Preji dobry den,
nasim kocickam se dari dobre, uz maji pristup na zahradku. Davosek chodi rad ven, vsechno zkouma a ted jak je teplo, byva tu cely den. Dejnicka se drzi s nami doma, jen kdyz jsme na zahradce tak se k nam prida. Uz je taky umazlena a ziskala k nam duveru. Jsme moc radi, ze je mame.
Mejte se hezky, zdravim do Mikulcic.
Andrea

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář