Jdi na obsah Jdi na menu
 


Denis 05, Derek 03, Tobiáš 04 a Tess

3. 9. 2020

d-d2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

31.7.2018 - Dnes nám ale zavolala naše veterinářka MVDr. Plešová, že k ní přišly děti a přinesly šest (!) koťat, která našly na cvičáku pro psy v Hodoníně. Koťata jsou navíc nemocná a tak jsme je přijali, dvě do depozita v Hodoníně a čtyři do Mikulčic. Budeme se těšit, že z těchto dětí nevyrostou lhostejní dospělí, podobní jako ti, kteří koťata na cvičáku odložili. V Mikulčicích jasou dva mourovatí kocourci jsou Mireček a Mareček, mourovatá kočička je Daisy, bílomourka Niki. V Hodoníně II. kocourek s delší srstí je Denis a druhý je Derek. 13.9.2018 - Denis je zdravý a může do nového domova. Kocourek zpočátku cizím nedůvěřuje, ale jakmile si zvykne, rád se mazlí. Hodně si hraje a kamarádí s bráchou Derekem. 12.10.2018 - Denis odjel spolu s Derekem do nového domova, do bytu, do Dubňan.

Další fotky zde.

Denis byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Hana Kropáčová. Děkujeme!

derek9.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

31.7.2018 - Dnes nám ale zavolala naše veterinářka MVDr. Plešová, že k ní přišly děti a přinesly šest (!) koťat, která našly na cvičáku pro psy v Hodoníně ..  Kocourek s delší srstí je Denis a druhý je Derek. 13.9.2018 - Derek je zdravý a může do nového domova. Je to úžasný, umazlený kocourek, rád si hraje se svým bráchou Denisem. 12.10.2018 - Derek odjel spolu s Denisem do nového domova, do bytu, do Dubňan.

Další fotky zde.

Derek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Marie Báčová. Děkujeme!

tob3.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2017
Umístění:
depozitum Starovičky

20.3.2018 - Dnes jsme přijali další z koček z Moravské N. Vsi, odkud se na nás obrátila s žádostí o pomoc paní, která bydlí ve starém domku a vloni se ujala dvou koček po zemřelé. Bohužel, jaksi opomněla, že kočky mají koťata a vloni jí obě porodily, takže dnes má 10 koček a potřebuje pomoc. Více zde. Černý kocourek dostal jméno Tobiáš, je zatím v karanténě a je hodně bázlivý. 
24.5.2018 - Tobiáek po 2 měsících už je šikovný kluk, rád se pomazlí a když mu dáte čas, aby si u vás zvykl, bude vaším miláčkem. Je úžasný a upovídaný. Nevhodný jako jedináček. 18.2.2019 - Tobiášek odjel do nového domova, do Dubňan, za Denisem a Derekem.

Další fotky  zde.

Tobiáš byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

tess2.jpgKočka, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

11.8.2020 - Dnes jsme přijali kotě ze sídliště v Dubňanech. Je to kočička, má 4 měsíce a je nesmírně vyčerpaná a unavená, spí a spí ... KOTĚ VEN NEPATŘÍ! Nemá zkuušenosti ani orientační schopnosti a když se vám ze zahrady nebo dvora vzdálí, nedokáže se vrátit! Velká část koťat přijímaných do útulků, jsou koťata, kterým lidé chtěli dát domov, přinesli si je a v novém domově (pro koťata cizím prostředí), je ponechali venku u domu. 18.8.2020 - Tess je nemocná, má průjem, je dehydrovaná, dnes na veterině dostala infuzi ... 1.9.2020 - Tess je zdravá a může do nového domova, kde potřebuje kamaráda. 3.9.2020 - Tess odjela do nového domova, do Dubňan, kde ji čeká Denis, Derek a Tobiášek.

Další fotky zde.

Tess je adoptována na dálku - krmivo, veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradí Helena a Jaroslav Blosgeber a kocouři Leo a Bertik. Děkujeme!

 


Zprávy z nového domova:

d-d3.jpg16.10.2018
Dobrý den,
už lítají po celém bytě a myslím, že se otrkali docela rychle, jen Derek musí mít Denise furt za zadkem, jak to tak není tak ho pořád volá, jinak úplně v pohodě, teď už v noci krásně spinkají, přes den si hrají v obýváku.
Derek, když je rozespalej, tak se nechá krásně hladit, vrní a míň se bojí, Denis ten je takový pohodář, furt by spal nebo se projde a pak si lehne, vubec nezlobí a Derek ho otravuje, že se chce prát nebo s ním spát, on je na něm hodně závislý.. Jsem ráda, že je mám, jsou to prima kamarádi.  Derekovy to trvalo dýl, než si zvykl, pořád mnaučel, i v noci.. Včera byla první noc, kdy spal a byl v pohodě.

Martina

 

 

27.2.2019
Dobrý den,
já se Vám musím pochlubit jakou mám neskutečnou radost, Denis se chodí zamnou mazlit, ještě před 14dny se mě hrozně bál a nenechal na sebe sáhnout ... stalo to dost práce, denně se jim věnovat, naučili se spoustu věcí, kam smí a nesmí, v noci krásně spí v ložnici na skrabadlech, hrozně rádi se koukají z okna.... Jsem na ně pyšná a vám moc děkuji za kocourky.
Martina

Další zprávy po příjezdu Tess:

tess.jpg5.9.2020
Relax, Tobíkovi bylo horko pod peřinou tak mu vykukuje hlava. A malé bylo u mě vedro, tak se natáhla vedle mě. :-) S Denisem to bylo dneska už mnohem lepší, tolik už na ni nesyčí, jen když se k němu hodně přiblíží, ale už se neschovává v ložnici a funguje jako, když tu nebyla. Derek už konečně nešikanuje Denise, ale řádí s malou. Je srandovní vidět jak se honí s malou, že ona ho honí a je docela rychlá. :-) Tím, že ona vstává brzo a Derek má největší energii ráno, tak můžou spolu blbnout. Videa.

8.3.2021
Tobiášek a Tess (dnes Bella) posílají video, zde.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář