Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dino 04

20. 3. 2021

1mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2018
Umístění:
dočasná péče Milovice

3.12.2020 - Dnes jsme přijali kocoura, kterého oznamovatelka našla na silnici v Hruškách, směr Břeclav, při nájezdu na dálnici. Kocour byl několik dní u oznamovatelky a snažili jsme se pomocí FB najít majitele, nikdo se neozval. Kocour byl dnes na kastraci a je umístěn do karantény a dostal jméno Dino. 28.2.2021 - Dino je velký huňatý medvídek, mazlivý kocour, který svého člověka miluje velkou kocouří láskou, dobře vychází i s kočičími kamarády. Ze svého minulého života si přinesl návyky svobodně žijícího kocoura a přestože je hluchý, pobyt v uzavřeném prostoru pro něj není a potřebuje chodit ven. Důležité je však zajistit jeho bezpečnost a proto musí mít pozemek u domu dobré oplocení (vysoký plot nepřeleze, nedokáže vyskočit na vyšší místa).  20.3.2021 - Dino odjel do nového domova, do Přibic, do domu s bezpečnou zahradou, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Dino byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Michaela Klásková. Děkujeme!

 

mensi.jpgZprávy z nového domova:

30.3.2021
Dobrý den,
posílám pár fotek Dina a Dobbyho.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dino

(Janaslamova01@seznam.cz, 6. 3. 2021 23:00)

Dobry vecer,
je prosim Dino jeste volny k adopci?
Mame dve deti 10 a 3 roky,bydlime v dome se zahradou.

Dekuji.
J.

Re: Dino

(Kočky SOS, 7. 3. 2021 21:43)

Dobrý večer,

u Dina je napsáno, že hledá domov u kočičího kamaráda (kamarádů) a vy nepíšete jestli máte kočku, takže předpokládáme, že ne. On se rád hraje a nahání s mladými kocoury, vyřádí se a vybije tak svou energii, jako jedináček není vhodný.
Další, čeho bychom se trochu obávali je, že máte 3 leté dítko. Dino je velký kocour, který, když se při hře rozvášní, umí i vytáhnout drápky nebo se ohnat.
Zkuste si prohlédnout celou nabídku koček, které čekají na nové domovy ... Nebo můžeme vám na email poslat i kočky, které by byly k vám vhodné?