Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doggy

4. 3. 2022

d10a.jpgKocour, kastrovaný, nar. 10/2020
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

21.12.2021 - Kocourek se zdržoval opuštěný na sídlišti v Břeclavi, oznamovatelé uváděli, že ví, čí kocour je, že se jmenuje Doggy, ale majitelé se o něj dobře nestarají a nechávají ho takto venku, údajní majitelé zase tvrdí, že není jejich ... Takže kocourek byl umístěn k nám, jmenuje se Doggy. 16.1.2022 - Doggy je kocourek úžasné povahy, velký mazel. Dobře snáší kočky i psy, ale pokud by nebyl celé dny sám, může být i jedináček. Byl zvyklý na pobyt venku (pozor, umí si otevřít dveře) a tak mu hledáme domov v domku se zahradou. 4.3.2022 - Doggy dnes odjel do nového domova, do Lužic, do domku se zahradou, kde ho čeká pejsek.

Další fotky zde.

Doggy byl adoptován na dálku - krmivo i veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradila MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

903db2ad-1a8f-4fd2-9352-3cb7145b3565.jpeg24.3.2022
Kocourek Doggy se velmi rychle adaptoval. Hned první den si nás oblíbil. S pejskem vychází dobře. Slyší na slovo čičis. Je to velký mazel, ale občas je to i dobrý divočák. Hodně obdivuje lidské jídlo. Je to prostě gurmán. Milovník vody. Pořád nám leze do umyvadla a vany. Jeho oblíbené hračky jsou ty, které šustí nebo je může rozthat. Člověk se s ním prostě nenudí. :-)
Moc děkujeme za tohoto malého divocha.
Kristýna

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Doggy

(Kristýna Taiblová, 24. 3. 2022 21:02)

Kocourek se velmi rychle adaptoval. Hned první den si nás oblíbil. S pejskem vychází dobře. Slyší na slovo čičis. Je to velký mazel, ale občas je to i dobrý divočák. Hodně obdivuje lidské jídlo. Je to prostě gurmán. Milovník vody. Pořád nám leze do umyvadla a vany. Jeho oblíbené hračky jsou ty, které šustí nebo je může rozthat. Člověk se s ním prostě nenudí.