Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elizabeth 02

27. 4. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2021
Umístění:
dočaná péče Mutěnice

15.3.2023 - V Hodoníně na místě kde krmíme plaché kočky začala docházet černobílá kočička s delší srstí. Byla odchycena ke kastraci, ale ukázalo se že není plachá, je jen vystrašená, ale pomazlení přijímá ráda. Byla plná klíšťat, špinavá ... odpočívá v karanténě. 10.4.2023 - Elizabeth je krásná kočka s delší srstí, zpočátku byla hodně nervózní ze změny, ale uvolnila se, užívá si ráda kontakt s člověkem, přitulí se a mazlí, ale co jí dělá problém, jsou kočky. Velmi je nesnáší, stále vrčí, občas i zaútočí a kvůli kočkám odmítá opustit koupelnu. Naléhavě pro ni hledáme domov v klidnější domácnosti, jako jedináčkovi, nejlépe v domku se zahradou. 27.4.2023 - Elizabeth odjela do nového domova, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Elizabeth byla adoptována na dálku - na krmivo přispívala Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem a Pusíkem. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

eizabeth.jpg22.5.2023
Dobrý den,
cca před měsícem jsme si přivezli domu od paní Buchtíkové kočičku Elis. Po týdenním zvykání na nové prostředí se Eliška stala našim mazlíkem. Zpočátku Elis nejevila moc zájmu o hraní. Dnes je její nejoblíbenější hračka malá papírová kulička :-). Jsme moc rádi, že náš domov obohatil nový člen rodiny - Elis :-).
Rudolf

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář