Jdi na obsah Jdi na menu
 


Emča

25. 3. 2020

emca.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2017
Umístění:
depozitum Dubňany

24.10.2017 - Emča je kočička nalezená u vinných sklepů v Dubňanech. Byla na pokraji smrti, dehydrovaná, pán, který ji našel s ní byl na veterině, dostala kapačku a glukozu a chtěl si ji nechat. Jejich pes ji nesnesl, zkoušeli to asi 3 týdny a nakonec skončila u nás.
7.3.2019 - Emča čeká na svůj domov už 1,5 roku. Je to milá kočička, mazlivá, ráda se chová, je hravá a nebojácná. S dalšími kočkami problém nemá, ale kdyby si mohla vybrat, byla by raději SAMA. Může být jak v bytě, tak v domě. Děti jí nevadí.
25.3.2020 - Dnes se Emča dočkala a odjela do nového domova do Uherského Hradiště, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Emča byla adoptována na dálku - podporovali ji Ivana, Luděk a kočky Ingrid a Kryštof. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

ema.jpg27.3.2020
Emča spokojená se svou malou přítelkyní ...

29.3.2020
Zdravím,
první zprávy z nového domova. S čím začít ... :-) Emča je hodně mazlivá kočička, v aute celou dobu mňaukala, ale jak jsme dojeli domu tak uz večer skoumala okolí svého nového domova. Do mého přítele se asi zamilovala na první pohled, protože kdyz on na ni zavolá, tak ona hned mňaukne a beží k němu, za mnou tak vubec nechodí, to spíše já musim jít za ní, abych ji vůbec pohladila. Dcery Melisky se trochu boji, kdyz Meliska beží po chodbě a dupe tak sklopí uši a čeká co bude ... :-D  Jinak na Melisku parkát už zasyčela, ale jen na začátku, teď uz je to v pohodě. Na záchodek uz začala chodit a papká aj pije, spí s náma v ložnici a vždycky si lehne na moje nohy, takže ja se nemuzu celou noc hybat. Přes den většinou spí a večer zacíná řádit :-). Přikádám pár fotek co zatim máme.
S pozdravem Katka, Jirka, Meliska a Emča.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Emilka

(Jiří Mitáček , 19. 5. 2022 20:04)

Emilka se má pořád náramně a dostala novou kamarádku Adélku.Jsou nejlepší kámošky a pořád si spolu hrají a škádlí se a užívají spokojeného života

Re: Emilka

(Kočky SOS, 20. 5. 2022 23:37)

Děkujeme!