Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fabi

22. 9. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2021
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

27.4.2022 - Oznamovatelka nahlásila, že u cyklostezky Hodonín - Rohatec zastavilo auto a někdo tady vyložil dvě kočky a ujel. Bohužel auto, SPZ si nezapamatovala. Kočky jsou mladé, loňská koťata, jsou čisté a venku velmi vyděšené, proto se domníváme že doposud žily v bytě nebo domě. U nás bude mourečka Fabi a tříbarevná Gabi. Nepoznává je někdo? 26.5.2022 - Zítra to bude měsíc, co u cyklostezky Hodonín - Rohatec zastavilo auto a někdo tady vyložil dvě kočky a ujel. To co jim dokážeme poskytnout - bezpečí, dostatek krmiva, veterinární péči, to v těchto případech, kdy kočka takto přijde o domov, nestačí ... Obě kočičky jsou na tom špatně psychicky, nedaří se adaptace, strádají, špatně žerou. Jsou smutné a ztrácejí se nám před očima. 31.5.2022 - Fabi přemístěna do dočasné péče, kde je méně koček, Gabi se zlepšuje. 31.8.2022 - Fabi je mazlivá, jemná, nenáročná kočička, ráda se nechá nosit a pusinkovat. Při probuzení vám zalehne na hrudník, je společnicí při práci a vaření a hlídá každý drobek, co upadne. Dlouho jí trvalo, než se vzpamatovala z toho, že přišla o domov, na kočky si moc nezvykla a ráda je nemá, ale svého člověka bude milovat. Je vhodná jako jedináček nebo najvýš k jedné klidné kočce, do bytu v případě, že jste v důchodu nebo často doma, jinak do domku se zahradou. K maličkým dětem ne. 22.9.2023 - Dnes odjela Fabi do nového domova, do Kyjova, do bytu, kde bude mít kočičí kamarádku.

Další fotky zde.

Fabi byla adoptována na dálku - na krmivo přispívala Alice Oppová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

received_352329170522903.jpeg6.11.2023
Dobrý den,
jmenuji se Fabi a mám se dobře. V novém domově mě přijali s otevřenou náručí. Je to domov, kde kočičky mají zelenou. Ze začátku jsem byla plachá a schovávala jsem se do stanu, který mi vyrobila teta Lada u které jsem bydlela v dočasce. Ten stan mám pořád, ale už ho nepoužívám, maximálně jen na hraní s kámoškou Murinkou. Nyní už jsme kámošky, no ze začátku jsme se lepkaly. Začala jsem já, ale Murinka se nedala, takže mně to vždy oplatila. Ale už se nelepkáme ani když se díváme z okna. To mi rádi pozorujeme ptáčky, veverky ... Každý večer si spolu hrajeme, honíme se, líceme jak letadla. Naše dvounohá maminka nás nechá, protože nás má ráda, říká o nás, že jsme její kočičí zlatíčka. Všechny Vás moc zdravím a mějte se krásně a kočičkám přeji, aby našli taky takový krásný domov, kde se kočičky mají super.

1.jpg28.3.2024
Fabi se svou kočičí kamarádkou dostaly perfektní dárek! Protože v bytě není bakón, budou mít super pozorovatelnu v zasíťovaném okně, se vstupem i na venkovní parapet.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář