Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fabio 03 a Mika 02

9. 6. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

26.12.2020 - Kocourek nalezen na benzínce OMV v Lužicích, HLEDÁ SE MAJITEL! Mohl sem přijet i v motoru auta. Zavolat nám můžete na 724 142 463. 23.4.2021 - O Fabia se majitel nepřihlásil a tak hledá nový domov. Je to úžasný kocourek. Chodí za člověkem jako pejsek a zbožně kouká, chce se chovat, mazlit nebo něco dobrého zbaštit. Je to mazel a hračička, ale dovede se i pořádně proběhnout. S Mikou jsou jako bratři, oba stejné povahy, kamarádi a chtěli bychom, aby mohli do nového domova spolu. Pro svou důvěřivost k lidem jsou vhodní pouze do bytu nebo pokud máte u domu dobře zabezpečený pozemek nebo voliéru. 9.6.2021 - Fabio a Mika odjeli společně do nového domova, do Brna, do domku se zabezpečeným výběhem.

Další fotky zde.

Fabio byl adoptován na dálku -  krmivo mu hradila firma SleepFox.cz. Děkujeme!

Fabio byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Petra, Anton a kočičí kamarádi Matýsek, Nikiček a Nelička. Děkujeme!

mensi1.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

2.1.2021 - Oznamovatel nám nahlásil kocourka, který se už delší dobu zdržuje na stavbě v Mutěnicích. Je to 5 měsíční kotě, umístěn do karantény. 23.4.2021 - Mika je úžasný. Chodí za člověkem jako pejsek a zbožně kouká, chce se chovat, mazlit nebo něco dobrého zbaštit. Je to mazel a hračička, ale dovede se i pořádně proběhnout. S Fabiem jsou jako bratři, oba stejné povahy, kamarádi a chtěli bychom, aby mohli do nového domova spolu. Pro svou důvěřivost k lidem jsou vhodní pouze do bytu nebo pokud máte u domu dobře zabezpečený pozemek nebo voliéru. 9.6.2021 - Fabio a Mika odjeli společně do nového domova, do Brna, do domku se zabezpečeným výběhem.

Další fotky zde.

Mika byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Olina a Milan s kočkami Milčou, Florou a kocourem Maxem. Děkujeme!

Mika byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Mikulášek, Stelinka, Lenka, Aleš, kocour Mourek a pes Nero. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domva:

mensi.jpg23.6.2021
Zdravím!
Jen dávám na vědomí, že kocourci se mají skvěle! Posílám pár fotek. Nebojte se, okno má síť, jen není na fotce dobře vidět.
Mějte se hezky. Barbora

mika-a-fabio.jpg13.11.2021
Mika a Fabio, dnes Rafael a Gabriel se mají skvěle ...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář