Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fanoušek

15. 9. 2014

fanousek300.jpegKocourek, nar. 5/2014

Fanoušek je kotě, které se přidalo k synovi naší kolegyně, když se vracel se psem z procházky. Fanoušek byl plný blech, kterých jsme ho už naštěstí zbavili. Je to velice zvídavý kocourek, má krásné rezavo - mourovaté zbarvení. Je přátelský, veselý a veliký mazel. Nebojí se vůbec ničeho, psem počínaje a ostatníma kočkama konče, je vhodný ke komukoliv a kamkoliv. Neměl by být sám, ke svým hrám potřebuje parťáka. 15.9.2014 byl Fanoušek umístěn do Brna, do bytu, ke dvěma kočkám, pejskovi a dalšímu zvířectvu.

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

Fanoušek byl po dobu pobytu u nás  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byly Anna a Jitka Říhovy s habešánkem Mominkem. Moc děkujeme!
 

Zprávy z nového domova:

15.9.2014
Dobrý večer, tak jsme konečně doma. Franta se chvilku aklimatizoval v předsíni, ale teď prozkoumává celý byt. Frenk (kocour) ho stopuje a hlídá každej Frantův krok. Neko (kočka) si hraje na dámičku a netykavku:-D. A Chidory (pes) ta to má na háku.
Takže všechno jak má být na první den.
Děkuji za Frantu.

16.9.2014
Zdravím, tak píšu jak se má Franta. Až na ty moje kočičí morouse, kteří si musí zasyčet, se má Franta dobře. Už je to tady jeho. Všechno důkladně prozkoumal ani vyfotit se nedá, pořád je někde v pohybu. Večer jsem ho zavřela na chodbu, ať spí tam. Nastal srdceryvný pláč. Zlomil mě.:-D Hned se usadil v posteli a začala "noc plná vášní". Vrněl tak nahlas, že jsem myslela, že neusnu. Po důkladném pomazlení jsme usnuly. Samozřejmě se to opakovalo v noci ještě několikrát. Musela jsem se vždycky smát. Takhle dotěrný ho chlapa jsem v postelí ještě neměla:-D Je to naprostej miláček. Má mě omotanou okolo drápku. 
Zase napíšeme, Já a spol.:-D

20.9.2014
Zdravím, posílám fotky jak už se děcka kamarádí. Neko (kočka) ta byla největší prudič, olízla Frantu!!! Takže teď už bude všechno pohodička. Na oslavu Frantova příchodu dostali děcka škrabadlo (malinký viz foto), ale Franta se do něj hned pustil. Snad mu chvilku vydrží :-D. Takže u nás je Frantův domov. Zase napíšeme Já a spol.:-D

18.10.2014
Zdravím. Tak se musím podělit o to, jak jsem praštěná. Ale nejdřív Franta. Chlapeček se má skvěle, roste. Už má 2,4 kg. Parta se sžila. Do postele se poskládali všichni. Někdo je u mě, jinej zase na pelíšek. Prostě pohoda. 
Dnes, jsem zachránila kotě(holku), jakému osudu unikla, tady nebudu popisovat. Zoo je zoo a já jsem dobře střelená, myslím.:-D 
Takže už mám 4 kočaky. Teda pokud nenajdeme perfektní domov pro malou. Jinak má domov tady. Protože tady se bude mít skvěle.
Fotky jsou fotky. Na živo je tady blázinec. Enish (koťátko) lítá s Frantou. Dva draci se sešli. Neko bručí a syčí. Frenk ten to rozvážně sleduje. Docela hukot na první den. Ale já mám srandu ráda:-D
Těším se na výstavu, budu tam.

Zase napíšeme Já a spol.:-D

30.10.2014
Zdravím, tak zas máme nějaký novinky. Po návštěvě veterinářky (MVDr. Veronika Snášilová a MVDr. Lenka Sedláčková úžasný paní doktorky) je Franta vykastrovanej a Enish holka šikovná měla ušní svrab, ale už je zdravá. Preventivně jsem přeléčila i ostatní a všechno odčervila. Jsou zdraví a spokojení. Enish  k nám zapadla jako puclík do skládačky. 
Můj úžasnej dědula mi namontoval poličky. Tak pomalu začínaj zkoumat, aby mohli lenošit, pelíšek na topení.
Závěrem co mám dodat. Taky bych chtěla být svoje kočka:-D
Zase napíšeme Já a spol.:-D

24.2.2015
Zdravím, konečně vám můžu poslat pozdravy z Brna. Trochu času jsem našla. fan350.jpg
Máme se skvěle. Vládne u nás pohoda a klid. Franta je společenský jako vždy. Naučil se nový kousek, kterým přitáhne veškerou pozornost na sebe. Lehne si před vás na záda, vyvalí břicho a začne hypnotizovat. Dokud ho někdo nepohladí na břiše. Moje kočky jsou všechny zvyklé se vyvalit a nechat si škrabat břicho:-D Ale Franta si to si to vyloženě užívá. Posílám i pár fotek dopolední siesty. Zase napíšeme.
Já a spol.:-D

10.11.2015
Dobrý den, Franta se má dobře, s parťačkou Enish pořád něco vymýšlí. Vždy před spaním si dávají dostihové kolečko po celém bytě. Je to divoká skupina a není noc aby se ke mě přitulili.:-D Jsou to zlatíčka.
S pozdravem Katka a zvěřinec

dsc00116.jpg4.12.2017
Ráda bych informovala, že František se má skvěle. Spinká každý den v posteli a je to pořád stejný mazel, jako když byl kotě. Je to skvělá vítací kočka.
Katka

 

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pozdrav od adoptivní rodiny na dálku

(Jitka, 19. 9. 2014 8:51)

Milý Franťulínku, gratulujeme k nové rodině! Přejeme Ti krásný život plný lásky, a Tvým zachráncům obrovký dík...Tvoje adoptivní rodina Říhova na dálku

Fanoušek

(., 16. 9. 2014 23:15)

Píšete moc vtipně, je to milé počtení... :-)

malý rošťák s jiskrou v očičkách!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 29. 7. 2014 10:39)

Krásný malý neposeda,ten má v sobě určitě temperamentu a lásky na rozdávání,přeji mu brzký,krásný nový domov!