Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fany 02

24. 2. 2016

fany270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2015

Fany je moc pěkná černá kočička, kterou našla opuštěnou a hladovou na sídlišti v Hodoníně paní, která rozvážela pizzu. Fany se u nás projevila jako velký mazlík, který miluje lidi, ale moc se bojí všech těch koček, které jsou kolem ní a odmítá opustit klec. Potřebovala by co nejdřív do nového domova, nejlépe jako jedináček, případně k jedné klidné kočce. 24.2.2016 byla Fany umístěna do Prahy, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Zprávy z nového domova:

25.2.2016
Dobrý den,
zpráva z nového domova Fanynky - včera cestou domů mňaukala asi 20 minut, pak byla už v pohodě. Po příchodu domů zalezla do kouta a vyčkávala. Ukázali jsme jí byt a toaletu. V noci prozkoumala několikrát celý byt včetně nás a použila ukázkově záchod. Ráno se pěkně nažrala a chodí se pravidelně s námi mazlit. Je to zlatíčko. Děkujeme a až udělám nějakou pěknou fotku, pošleme ji.
Hezký den, Jitka

6.3.2016
Dobrý večer paní Tomalová,
ze všeho nejdříve bychom Vám chtěli poděkovat, jakou milou kočičku jste nám vybrala. Je velice šikovná, tichá, hravá a když má náladu, tak se i ráda pomazlí. Velice rychle jsme si na ni všichni zvykli a přijde mi, že i ona si velice rychle zvykla u nás. Má svá místečka, kde spí (samozřejmě ty nejlepší jako je gauč a křeslo) a je velice zvědavá. Nerada bývá sama, a tak většinou spí přes den v naší blízkosti. Zvládla krásně i přesun na chalupu a i když jí to chvilku trvalo, cítila se tam velice dobře. Posílám pár fotek. Omlouvám se, pokud jsem Vám zahltila email.
Přeji Vám ze srdce hodně zdaru a hlavně z mého pohledu tu neutuchající obětavost, kterou těm kočičkám poskytujete.
Jitka

Naše odpověď:
Dobrý den paní Jitko,
já věděla, že Fany bude pro vás jak stvořená a jsem ráda, že jste si nechala poradit. Někdy musím lidi i odříct, protože trvají na kočce, která do jejich podmínek není vhodná. Fany si to užívá je maximálně spokojená a za to vám děkuji. Tomalová

Nechejte si s výběrem kočky poradit! Každá má jinou povahu a každa kočka není vhodná do všech domácností! Rádi vám poradíme a vybereme přímo "na míru", tak aby jste byli maximálně spokojeni vy i kočka! heart

fany350.jpg

 

 

 

 

 

 

 

15.11.2016
Dobrý den paní Tomalová,
doufám, že se Vám daří dobře :-).
My se máme skvěle a jsme velice šťastní s Fanynkou. Totálně se s námi zžila a je to neuvěřitelný mazel. S dcerkou jsou kamarádky a zlobí se navzájem. Posílám pár fotek. Přeji Vám zdraví a mnoho vhodných zájemců, které ve finále děláte velmi šťastné.
Jitka

fany300.jpg

 

 

 

 

 

 

13.9.2017
Dobrý den paní Tomalová,
doufám, že se Vám a i Vašim kočičkám daří dobře. U nás nic nového Fanynka je miláček dnes už absolutně celé rodiny... i manžel už vyměknul a tak vlastně vše v nejlepším pořádku.
Jitka

Další fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nemlicht stejná

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 7. 3. 2016 10:19)

jako naše Sára,která druhé kočky taky vůbec nemusí,nicméně zvyká si.-Krásná kočička,vše nejlepší!