Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fialka

28. 4. 2020

20191011_145202.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

8.8.2019 - V lese v Dubňanech nalezeny pod dřevem dvě koťata, čistá, mazlivá ... Jsou to dvě kočičky, bílomourka Fialka a mourečka Lesněnka. 16.10.2019 - Fialka Hopsinka (Hopsinka, protože poskakuje a hopsá) je velmi živá, milá, mazlivá, nebojácná a neohrožená kočička. Kam se hnete, bude vám v patách. Cokoli otevřete, zkoumá obsah. Vzhledem ke své povaze je velmi vhodná i k dětem, ale potřebuje i zvířecího kamaráda, se kterým se vydovádí. 28.4.2020 - Fialka odjela do nového domova, do Kobylí, do domku, kde mají dva kocourky.

Další foky zde.

Fialka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Moravcovi. Děkujeme!

Fialka byla adoptována na dálku -  veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu jí hradili Pješčakovi. Děkujeme!  

 

Zprávy z nového domova:

1.5.2020
Dobrý den,
28.4. navečer jsem si přivezla domů Fialku. Nejdřív se bála, schovávala se všude možně. Druhý den od rána už zkoumala svůj nový domov, ale dost vrčela na našeho kocoura Majkyho. Zlom nastal druhou noc, co tu byla. Ráno už byli s Majkym nejlepší kamarádi, lítali tu spolu, po ránu už spolu spěchali k miskám, když jsem je volala. Dokonce už se o sebe otírají a hubičkují se! :-) Vypadá to na velkou lásku.
No a my ji milujeme. Je naprosto dokonalá a dokonale bláznivá. Fialka je úžasná kontaktní kočička, je mazlivá, úžasně přítulná, ale také hyperaktivní. Což nám naprosto vůbec nevadí. Teď už je královnou naší domácnosti a my jsme její věrní poddaní. Krásně papká, velmi ráda i ochutnává z talíře. Velice rychle nás přijala za svoje lidičky a zvykla si tady a my jsme za to moc rádi. Milujeme ji a moc za ni děkujeme!

fialka.jpg

28.5.2020
Dnes je to přesně měsíc, co jsme si domů přivezli Fialku, které teď už všichni říkají Micinka. :-) A ona na to reaguje a slyší. Micinka je úžasná kočička, je to naše štěstíčko nenechavé, naše všetečná lásenka. Všechno musí zkontrolovat, každý talíř jídla, co si připravíme, každé sousto, než ho dáme do pusy, strašně ráda všechno ochutnává. Je to náš mlsounek. S kocourkem Majkym jsou nerozlučná dvojka. Spolu spinkají, a až se vyspinkají tak pořádají společné závody. Nejoblíbenější hra je na honěnou a na skákanou na toho druhého ze zálohy. Máme je místo televize, vždy se u toho zasmějeme. Prostě už si nedokážeme představit, že by jsme Fialku Micinku neměli. Vyleze nám klidně i na hlavu, když se chce mazlit. Už rozdává občas i nějaké pusinky. Myslím, že je šťastná, že nás má a my jsme šťastní, že máme ji. Děkujeme za ni.

mensi.jpg29.4.2021
Dobrý den,
je to přesně rok, co jsme si od vás z útulku přivezli Fialku Hopsinku. Dnes už naše holčička slyší na jméno Míca. Zabydlela se u nás celkem rychle, brzy skamarádila i s naším kocourkem Majkym, který je o necelý rok starší. Míca je úžasná holčička, nedokážeme si představit, že bysme ji neměli. Je to dáma, která si chodí pro pomazlení jen tehdy, kdy chce ona, ale pak to stojí za to. Teď před dvěma měsíci se nám smečka rozrostla ještě o malé koťátko, je to kocourek Monty. Chvíli to trvalo, než ho Míca a Majky přijali, ale už jsou nerozluční parťáci.
Posílám pár fotek Micinky a jejích kamarádů. Mějte se krásně a z Kobylí posíláme spoustu pozdravů od Míci a nás ostatních.
Karla

Další foky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář