Jdi na obsah Jdi na menu
 


Floriánek a Fabián

6. 12. 2015

florianek-270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Floriánek spolu s Kačenkou se stali obětí necitlivé hry dvou chlapců ve Vacenovicích, kteří si s nimi pohazovali. Naštěstí jiní dva chlapci jim koťata sebrali a odnesli k paní, o které věděli, že má doma kočku. Ta o nás věděla a zavolala nám. Floriánek i Kačenka jsou hravá a veselá koťata a ke svým hrám potřebují parťáka, ideálně by mohla jít do nového domova spolu. Nevhodný jako jedináček. 6.12.2015 Floriánek byl spolu s Fabiánem umístěn do Uherského Brodu, do domku k pejskovi.

Další fotky zde.

Floriánek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

fabian250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Fabián je mourovatý kocourek, který se v létě objevil v chatové oblasti Radějov u Hodonína. Paní z Brna ho tam celé léto krmila, ale po skončení sezóny, když všichni odjeli, nechtěla ho ponechat opuštěného a obrátila se na nás. Je to milý, hravý a umazlený kocourek. Nevhodný jako jedináček. 6.12.2015 Fabián byl spolu s Floriánkem umístěn do Uherského Brodu, do domku k pejskovi. 

 

Zprávy z nového domova:

6.12.2015
Dobrý večer,
oba kocourci si celkem rychle zvykli, spát budou zdá se na posteli pro hosty.
Š.

15.12.2015
Dobrý den,
fotky Fabiánka a Floriánka jsem umístila na OneDrive a dala jsem sdílení, měla by Vám dojít zpráva s odkazem, kde byste je měli vidět.
Floriánek je veliký mazlíček a hráček. Nejraději je v koupelně a zkoumá kohoutek s vodou, nejlépe, když tam alespoň pár kapek vody je. Dokonce mi vlezl do vany, když jsem se sprchovala. Vody se opravdu nebojí. Zatím je bázlivý ve větším prostoru, má raději menší pokoj, kde se vyvaluje na posteli nebo v křesle. Pořád něco zkoumá, je to čipera.
Fabiánek je zdrženlivější. Nejraději sedí na okně a dívá se ven, je vidět jak rád by se proběhnul na zahradě a prohnal ptáčky. Ty by nejraději lovil i přes sklo. Je to trochu samotář, což mě překvapilo. I on si rád pohraje v koupelně a také dost rád pozoruje morčata v kleci na chodbě. S Floriánkem se kočkují, ale Fabiánek je dominantní, často Floriánka zažene, když si s ním Floriánek chce hrát. Fabiánek je raději někde v koutku a má rád svůj klid.
Kocour od sousedů k nám chodí také a s Floriánkem jsou v pohodě, Fabiánek ho ale moc nemusí. A sousedův kocour se ho i bojí. S fenkou, co máme na zahradě, ještě do styku nepřišli. Zatím jsou doma a postupně se rozkoukávají a zkoumají. Moc rádi jsou u naší dcerky na klíně. Myslím, že časem, až budou moct i ven, tak budou nadšení.
S pozdravem
Š.

29.9.2016
fabian-300.jpgDobrý den,
přidala jsem
pár fotek ze života Fabiánka a Floriánka. Jsou to naši mazlíčci, téměř pořád vrní. Moc rádi se vyvalují v peřinách, ale také moc rádi zkoumají vše na zahradě, kde za námi chodí a dělají nám společnost. Fabiánek se rád vyvaluje i na seně, Floriánek raději řádí venku a loví vše, co poletuje. Má moc rád masové konzervy, Fabiánek dává přednost granulím a jeho chyceným myškám.

S přáním pěkného dne
Marcela Š.


wp_20160912_18_27_31_pro.jpg24.2.2019
Dobrý den,
s lítostí Vám píšu, že Floriánek, kterého jsme si vzali v roce 2015 od Vás, nám 20.2.2019 umřel. Příčinu nevíme, ještě ráno spal na svém oblíbeném místě na stole a když jsem odcházela do práce, šel se nabaštit. A odpoledne jsem ho našli u balkonových dveří, kde se často vyvaloval a čekával na nás. Myslela jsem si, že spí, ale už byl mrtvý. Z ničeho nic. Je to pro nás rána. I když máme ještě dalšího kocourka Fabiána a nalezence kočičku Julinku, Floriánek byl můj a dcery miláček, mazílek, uvrněný. Moc nám bude chybět. Přikládám poslední fotky a
odkaz na další naše kočičí fotky.
Marcela

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ty nejkrásnější vánoce

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 7. 12. 2015 12:02)

v novém domově oběma kocourkům a přání dlouhého,krásného a zdravého kočičího života!

Fabi a Flori

(Mirka L., 7. 12. 2015 11:33)

Hodně štěstí a krásné vánoce Vám oběma i hodným lidem,kteří Vám poskytli domov
přejí Mirka a kočičáci Páťa, Zuzi, Čiki a Šedík.