Jdi na obsah Jdi na menu
 


Homie a Squishi

28. 6. 2013

1.jpgBritské kočičky s PP 9 a 7 let, kastrované

Homie - PP, britská modrá, 9 let, kastrovaná, je velmi přátelská a zvídavá, ráda se povaluje na posteli, ale taky si ráda hraje a vítá každou návštěvu. Umí se spřátelit i se psem. Je mazlivá, ale nerada se chová v náručí. Mazlí se spíš podle toho kdy má na mazlení zrovna náladu :-) Ráda si hraje s provázkem, šantovým polštářkem, ráda trhá papírové koule :-)

Squishi - PP, britská lilová, 7 let, kastrovaná, je velmi opatrná. Ovšem pokud ji nový člověk nebude nutit ke kontaktu, za nějakou dobu ji přemůže zvědavost a vyleze z úkrytu, aby mohla opatrně prozkoumat okolí. Ke zvyknutí si v novém domově jí určitě pomůže hraní si. Má moc ráda hlazení na bříšku. Když si na člověka zvykne, přijde si vedle něho lehnout na bok a nechá se na bříšku hladit. Miluje hru s provázkem, šantovými polštářky, dokonce umí aportovat papírovou kuličku :-)

Obě kočičky jsou chované pouze v bytě, jsou odčervemy před půl rokem. Jsou naučené brousit drápky na svých škrabadlech, takže neničí nábytek. Ke kočičkám budu dávat též 2 velká škrabadla, 2 velké toalety a misky na vodu a krmivo. Pro kočičky hledáme nový domov pouze do bytu a se zasítovaným balkonem. 28.6.2013 byly kočičky společně umístěny do Votice u Tábora do bytu.

Fotky kočiček najdete zde: