Jdi na obsah Jdi na menu
 


Honza a Ušanka 02

11. 10. 2019

mensi2.jpgKocour, nar. 6/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

3.10.2019 - Černobílou kočičku Lili našla paní v příkopu u silnice, nádherného mourečka Honzu chtěli utopit, tak ho vzala k sobě, ale na ubytovně koťata mít nesmí a obrátila se na nás s žádostí o pomoc. My jsme koťata ještě u paní naočkovali a snažili se jim najít domov přes FB, aby nemusela k nám, ale nepodařilo se a dnes jsme oba přijali. Oba jsou očkovaní, zdraví a mohou do nového domova - nemusí jít spolu, ale kočičího kamaráda potřebují. 5.12.2019 - Honza jak dospívá, projevuje se tak, že bychom pro něj raději domov v domku, kde bude moct běhat po zahradě. 17.6.2020 - Honza a Ušanka dnes odjeli do společného nového domova, do Hostěnic u Brna, do domu s krásným pozemkem.

Další fotky zde.

Honza byl adoptován na dálku - krmivo i veterinární péči a náklady spojené s pobytem v našem depozitu mu hradila paní Matysková z Nového Bydžova. Děkujeme!

u2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

4.9.2019 - Kočička dnes byla nalezena v Hodoníně, v lokalitě Nesyt. Je zraněná, vypadá to na pokousání psem nebo kocourem. Nasazena ATB a umístěna do karantény. 30.1.2020 - Ušanka má 7 měsíců, je po kastraci a může do nového domova. Je to velice příjemná a mazlivá černá kočička, přátelská k lidem i kočkám, v novém domově by měla mít kočičího kamaráda. 9.5.2020 - Ušanku čeká operace kýly. 30.5.2020 - Ušanka je po operaci kýly v pořádku a může do nového domova. 17.6.2020 - Honza a Ušanka dnes odjeli do společného nového domova, do Hostěnic u Brna, do domu s krásným pozemkem.

Další fotky zde.

Ušanka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Plačkovi. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:


uh5.jpg18.6.2020
Zdravíme, noc byla kupodivu klidná. :-)
Ani žádné škody se neobjevily po domečku ... rozkousané listy kvítka nepočítám. :-) Spali pod stolem na židlích a k ránu za křeslem. Dnes dorazily nové záchůdky, tak je vyměním za ty včerejší. Zatím kadili i čůrali do písku, takže okolí je čisté. Takže po výměně záchůdků snad nebude nějaký problém... zatím teda nežrali - ale chápu - jsou ještě nacpaní z domu a jsou v novém, takže asi nemají zatím hlad. Vše mají dostupné. Už večer sami došli na průzkum a na pomazlení. Teď se mazlí a blbnou s holčičkama nahoře, pořád ale jsou ještě opatrné. Honzíkovi říkáme Mour a slyší na to. Včera občas mňoukal, ale volal nás, ať jdeme za ním nahoru a není tam sám - potom přišel on za námi dolů. Vše je v pohodě a bude fajn! Takže u nás zatím vše OK.

usanka-a-honzik2.jpg7.8.2020
Micourkové se mají dobře, nová zpráva je, že mohli začít chodit ven a ta úpně nejvíc super je, že dostali dopis z tábora od své malé kamarádky ...

16.12.2020
Povídání o Mourovi, jak je sepsala a namalovala Viki, zde.

22.2.2021
Další milé povídání, tentokrát o Ušance, zde.

usanka-a-honzik-mour.jpg11.5.2021
Jak se daří v novém domově Ušance a Honzíkovi Mourovi? Báječně.
Považte, že nesmí do ložnice, a páničci si dovolili před nimi zavírat dveře. No ale kočičáci to vyřešili raz dva - šli jakože (nenápadně) ven a ložnici navštívili oknem!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář