Jdi na obsah Jdi na menu
 


Iška

28. 11. 2015

iska300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Iška je nádherná mourovatá kočička, kterou  jsme si odvezli z Lužic, kde ji našla paní a vzala si ji domů. Bohužel si ji nemohla nechat, protože pes na ni útočil. Iška byla pravděpodobně kousnuta, nebo nějak jinak zraněna u pánve. Rána se jí zahojila, ale nechce se k vůli tomu chovat. Pořád ji zádíčka bolí a jsou citlivá. Jinak je Iška čertík. S naším psem vychází v pohodě a vůbec se ho nebojí, na děti je zvyklá ale velké množství koček jí vadí. 28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Iška umístěna do Brna, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Iška byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Miloš a Tanja. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

1.12.1015
Dobrý večer,
posílám v příloze fotky Išky. Zrovna sedí na botníku na chodbě a dohlíží na všecky kolem :) pomalu si zvyká na velký dům i všecky lidi. Každým dnem je o něco akčnější a zdá se, že už se těší ven, každé ráno kouká do zahrádky na sýkorky u krmítka...
Děkujeme a nebojte, budeme dál informovat. Tatínek se sice tvářil první den  naštvaně, ale Iška je hrozně pěkně vychovaná a on vlastně nemá, co namítat, tak jí postupně určitě podlehne :)
Mějte se,
Pavlína a Jan

iska350.jpg14.12.2016
Na umísťovací výstavě v Brně před rokem jsme si brali kočičku Išku (kterou ale rodiče přejmenovali na Šišku a už jí to zůstalo). Snad by to potvrdila i ona sama, ale vypadá to, že se ji daří náramně. Posílám foto.
Jan

Fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí, Iško!

(Renata Žaludová, 28. 11. 2015 23:26)

Dnes jsem Tě viděla na výstavě a moc jsem právě Tobě přála hezký a klidný domov, plný vzájemné lásky. Tak ať prožiješ v novém domově dlouhý a šťastný život plný vzájemné lásky! Po tom co jsi prožila si to zasloužíš.

I Tobě Iško,hodně štěstí!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 11. 2015 18:46)

A měj se v brněnském novém domově určitě u hodných lidiček moc hezky!