Jdi na obsah Jdi na menu
 


Izzý 02

24. 10. 2015

izzy250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2014

Izzý je nádherná kočka s delší srstí a krásnou kresbou kožíšku. Potulovala se po Dolních Bojanovicích nemocná a hladová. U nás se ukázalo, že nemá ráda větší množství koček, napadá je, ale je u nás krátce, je možné, že si zvykne. Momentálně je nemocná a bere antibiotika.
5.6.2015 Izzý se uzdravila a je připravena odejít do nového domova, na kočky si také zvykla a nemá s nimim problém. 24.10.2015 byla Izzý umístěna do Milotic, do domku (bez přístupu ven) ke kocourkovi a králíkovi.

Další fotky zde.

Izzý byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Eva Horáková, Eduard Valentík a kočička Mazlinka. Děkujeme!

 


izz200.jpgZprávy z nového domova:

24.10.2015
Přeju dobré odpoledne,
Izzý už stihla všechno prošmejdit, už vyzkoušela misku s granulkama i s vodičkou, dokonce i záchodek.... Z králíka je trochu nesvá, jinak Milu (kocoura) bere úplně v pohodě, má z něj trochu strach, protože na ni syčí, ale nevyjíždí po sobě :-) Kocour sedí v pozadí a pozoruje ji, zatím co ona obchází po bytě. Už se i umyla a o vše se otírá a zdá se, že se jí tu líbí ten klid a spousta místa. Další zprávu s fotkou pošlu zítra.
S pozdravem H.

2.11.2015
Dobry den,
posilam nejake fotky, jak se nam dari s Izzý, uz jsou s kocourem demolisn team!
Jeste se spolu nemazli a neumyvaji si kozichy, ale uz spi i kousek sebe a hraji si. Je to parada. Tech asi prvnich pet dni byla jeste takova, ze umela dat najevo, kdy se chce mazlit a kdy ne, ted uz se necha hladit kdykoli, i u misky s jidlem a porad chce chovat, myslim, ze se ji tu ten klid a prostor libi.
H.

izzy-250.jpg26.11.2016
Dobrý večer,
jen jsem si řekla, že dám vědět, jak se Izzý má. Už je s námi nějakou dobu a musím říct, že je to naše miminko a největší  zlatíčko. Ráda se chová, je to hravá potvůrka, je úplně bezproblémová, i když s kocourem se občas štvou... Těžko se fotí, omlouvám se za kvalitu, ale snad půjde vidět, jak je šťastná :-) Vděčnější kočku jsem v životě nezažila :-)

 

 

Fotky z nového domova Izzý zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Izzý měj se krásně

(Marcela s holkama, 26. 10. 2015 18:23)

Nádherná kočička,i kocourek si ji zamiluje.Určitě přinese páníkům spoustu radosti a pohody.Už má svůj domov,který hned zkolaudovala a líbí se jí,hned vyzkoušela papání,záchodek-vše dobrý,tak honem tvářičkama podepsat a už jsem tu doma.Paráda!!!Přejeme spoustu společných spokojených roků plných těch nejkrásnějších zážitků zvířátkům i páníkům.Zdraví Marcela,Ťapka a Eimi

Mám radost!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 25. 10. 2015 15:00)

Že se Izzý-tato krásná číča přistěhovala do naší vesnice a přejí jí, i její nové rodině jen to nejkrásnější!

SUPERKRÁSKA!!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 18. 10. 2015 11:19)

Osobnost každým coulem-nádhera!Ten kdo si ji vezme,tomu bude obydlí určitě zdobit.Hodně štěstí,holka!

Přepychová kočičí kráska!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 22. 4. 2015 21:47)

Izzý je dokonalá kočičí lady!Nádhera!

Umísťovací výstava Brno

(Renata Smejkalová, 13. 4. 2015 14:41)

Dobrý den,
jsem z Brna a poprvé chci jít na Umísťovací výstavu koček, kterou pořádáte o víkendu. Jdu na tento typ výstavy poprvé. Chci se vás zeptat, jak to probíhá, když si vyberu kočku? Myslím tím, zda si ji rovnou odnesu (mám si vzít přepravku) nebo pro ni musím k vám do útulku?
Ptám se proto, že nemám auto. Po Brně převoz zvládnu, ale do Hodonína by to bylo složitější.
Velmi se mi líbí kočička Izzý 02, bude také v Brně?
Pokud ne, nevadí, stejně se přijdu s dětmi podívat a vybrat našemu kocourovi kamaráda.
Děkuji za odpověď a přeji pěkný den
Smejkalová

Re: Umísťovací výstava Brno

(marie, 13. 4. 2015 19:51)

den paní Smejkalová, nevím jestli tady si holky ze SOS koček všimnou Vašeho psaní. Lepší bude, když jim napíšete na mailovou adresu. Jinak kočky se vydávají přímo na výstavě, takže přepravku určitě sebou.A taky budou zjišťovat do jakého prostředí kočička půjde, aby Vám doporučily tu pravou. Tak hodně štěstí při výběru miciny a pro více informací napište toho maila přímo "kočkám". Zdravím. Marie