Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jája 02 a Jezinka 02

8. 10. 2020

ja1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hrušky

1. 6. 2017 - V Dubňanech pán vyklízel starou nepoužívanou dílnu a objevil nadělení. Různě stará koťata - čtyři větší - Gimy, Jája, Pája a Kubík a dvě malá - Nudlička a Marcipánek. Jája je tříbarevná kočička. 1.5.2019 - Jája je krásná, mazlivá a hravá, přijali jsme ji jako kotě a na svůj domov čeká už DVA ROKY! Pokud nebude většinu dne sama, může být i jedináček. 27.7.2019 - Jája odjela do nového domova, do Lednice, do domku, kde ji čeká kočička.

Další fotky zde.

Jája byla adoptována na dálku - podporovala ji Bohuslava Machaňová  s neteří Leničkou. Děkujeme!  

jezinka8a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2019
Umístění:
depozitum Hrušky

15.7.2019 - Dnes v noci nalezeno v Hruškách opuštěné kotě. Je to holčička a dostala jméno Jezinka. 29.8.2019 - Jezinka je mazlivá, rozkošná kočička, nekonfliktní ve vztahu ke kočkám a v novém domově potřebuje kamaráda. 8.10.2020 - Jezinka dnes odjela do nového domova, do Lednice, za Jájou.

Další fotky zde.

Jezinka byla adoptovaná na dálku - krmivo jí hradili Michaela a Martin a kočky Kristýna a Jerry. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

2.8.2019
Ahoj, tak po týdnu si myslím, že je holka zabydlená, s Mambou už jsou kamošky, za což jsem ráda. Dneska jsme byli u veterináře, aby ji zkontroloval a přeočkoval pro jistotu, tak říkal, že je vše v pořádku jen trochu zhubnout, což už mají objednané dietní krmivo, tak snad něco shodí.

j10.jpg11.9.2019
Posilám po delší době info ohledně Jáji. Po dvou měsících je z holek nerozlučná dvojka! Hrají si spolu a odpočívají spolu, takže paráda! Jája je čím dál tím víc hravá, hodně běhá s plyšovou myškou a tak... a hlavně, co jsme přešli na nové dietní granule, tak dokázala i zhubnou přes půl kila. Je to fakt úžasná kočka, mazlivá, v noci spí se mnou v posteli a spokojeně vrní, jsem ráda, že jsme si ji vzali! Já zastávám názor kde není kočka, není domov a díky Jáje ho máme dvojnásobný. :-)

Další zprávy po příjezdu Jezinky:

jezinka-mensi.jpg17.10.2020
Jezinka je s Ájou kámoška!

17.5.2021
Dobrý den,
posílám pár pozdravů od Jájenky s Jezinkou. Tento měsíc jsme se přestěhovali z Lednice do Vracova, do většího domu a holky si to náramně užívají. Za odměnu, že stěhování zvládly, dostaly nové škrabadlo, ze kterého mají obrovskou radost. Jejich nový domov okamžitě ovládly a vše patří jim. :-)
Přeji, aby co nejvíce koček dostalo také své doma a Vám hodně sil při vaší náročné práci. Š.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář