Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaruška

21. 9. 2019

jaruska350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Paní depozitářka z Mikulčic tak dlouho vysvětlovala a přemlouvala souseda na kastraci jeho kočky, která u něho žila na dvorku, až ji soused včera dopoledne konečně přinesl. Ale kočka u nás v depozitu začala po chvíli v přepravce rodit! Má šest (!) koťat a zůstala s nimi u nás.
20.8.2017 - Jaruška se poctivě starala o všechna koťátka, ta jsou už samostatná a některá mají dokonce i nový domov a tak Jarušce skončily mateřské povinnosti a může do nového domova! Z našeho depozita:
"Jaruška je moc přítulná kočka, která se ráda mazlí na klíně. Se všemi kočkami dobře vychází a nebojí se ani pejsků, ona je prostě takové přerostlé kotě. Má nádherné veliké kukadla, do kterých se každý hned zamiluje. Ráda chodí na zahradu a vyhřívá se na sluníčku." 21.9.2019 - Jaruška dnes odjela do nového domova, do Hýsel, do domku, kde na ni čeká kočka a pejsek.

Další fotky zde.

Jaruška byla adoptovaná na dálku - podporovali ji Monička a Ríša Koukalovi. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

26.10.2019
Dobrý den,
už je to měsíc, co jsme si vzali k sobě na umisťovací výstavě Jarušku. Jaruška se má k světu, už je u nás doma, několikrát šla i ven a vždy se v pořádku vrátila. Jinak se chová hezky k naší 1/2 roční kočičce Moji, sem tam se kočkují a honí se po baráku. V noci spává na křesle u postele a začíná být mazel. :-) Děkujeme za ni - mějte se pěkně.

jaru.jpg9.1.2020
Jaruška s Mojou i s pejskem Barneym jsou kamoši. S Mojou se požduchují a provokují jedna druhou. :-)

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář