Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jehlička a Pufka

5. 9. 2019

jehlicka10.jpgKočka, kastrovaná, 6/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

14.6.2018 - Dvě koťátka nalezena v Lužicích, více najdete zde. Jsou to černá kočička Jehlička a mourovatý kocourek Náprstek, krmíme stříkačkou. 19.9.2018 - Jehlička je zdravá, očkovaná a těší se do nového domova, kde by měla mít kočičího kamaráda. Je mazlivá, přítulná.  5.9.2019 - Dnes odjela Jehlička spolu s Pufkou do nového domova, do Zastávky u Brna, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Jehlička byla adoptována na dálku - podporovali ji Kristýna Dohnálková. Děkujeme!

pufka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

22.11.2018 - V zahrádkářské kolonii v Hodoníně, za hřbitovem dnes nalezeny dvě kočičky. Černá je Mufka a mourovatá Pufka. Jsou umístěny do karantény. 25.1.2019 - Pufka je zdravá, mazlivá a těší se do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda. 5.9.2019 - Dnes odjela Pufka spolu s Jehličkou do nového domova, do Zastávky u Brna, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Pufka byla adoptována na dálku - podporovali ji Anička, Petr a kočičáci Idoušek a Bublinka. Děkujeme!
Pufka

Zprávy z nového domova:

15.9.2019
Milá paní Tomalová,
posílám Vám první dvě fotografie, které se mě podařily - ne proto, že bych byl takový amatér ale kočky nepostojí a nepózují. Vzpomínám na Vás a na to, jak žijete s kočkami. Za to byste měla dostat metál a ujišťuji Vás, že příidete rovnou do ráje.
Černá kočka Jehlička - dnes Ketty je ďáblík v kočičí podobě. Mouratá - dnes Pussy je klidnější. Když je vezmu na klín, tak se už nechají i trochu vymazlit, ale jinak mají svůj denní režim následující.
Od 8.hod. ráno spí do 7. do večera. Někdy vylezou se vyčurat, ale většinou ne. V 8 hod jsou vzhůru, příjdou ke mě a říkají "pane, pojďte, budeme si hrát". To jim s mírnými přestávkami vydrží do rána. Jdou na záchod a požerou na co příjdou. Sežerou 3x tolik, než náš starý kocour Mucín. Jinak dlouhé hodiny leží na parapetu a teskně se dívají do zahrady. Ale až za 3 týdny. Děkuji Bohu, že chodí na záchod. Zatím neudělaly žádnou nepříjemnou vyjímku. Občas trochu prskají, ale oči mají čisté a nos také. Nikde jsem neobjevil žádný hlen.  
Mějte se hezky. Kočkám zdar. Zdeněk H.

2.10.2019
Milá paní Tomalová,
zítra je to 4 týdny, co vlastníme párek kočiček - Pusku a Jehličku. Přikládám pár fotografii a informaci, že obě kočky se mají dobře a já - až na částečně probděné noci také.
Černá Jehlička žere až tak, že jednou se ráno probudím a bude mě chybět noha. 3 kapsičky denně. Mourina zase dává přednost granulím a syrovému masu. Ještě jsme je nepustili na zahradu, mysleli jsme dnes, ale prší. Jsou báječné a stejně neuvěřitelná je Vaše péče o ně. Opravdu nechápu, jak můžete zvládnout tolik zvířat, naučit je chodit na záchod trochu respektovat vůdce smečky (to si myslím, že jsem já, ale oni si to nemyslí, asi). Až je nechám proběhnout venku, pošlu fotku, pokud hned neutečou. Což doufám, že ne.
S pozdravem H.

18.jpg9.10.2019
Milá mamko,

píší Ti Tvoje holčičky ze Zastávky. Máme se dobře, žereme co to jde a brzy budeme velké a tlusté jako tygr. Byly jsme poprvé venku na hodinu. Tak jsme se bály, že jsme vlezly pod pergolu do rohu a nechtěly ven. Pak jsme vylezly a chvíli si prohlížely svět, na který vidíme z okna. Myslím, že i Ti noví, co se o nás starají, nás mají rádi. Ale Tebe jsme měly raději. Ještě si naši lásku musí zasloužit. Měj se hezky, posíláme fotky a pozdrav.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář