Jdi na obsah Jdi na menu
 


Juliánek 02

7. 4. 2023

mensi3.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

24.12.2022 - V Hodoníně nalezeni dva vyhladovělí kocourci, zdržují se tady už nějakou dobu, pohybují se mezi ulicí Legionářů a restaurací u řeky Moravy. Paní oznamovatelka si jednoho z nich ponechala, druhého jsme přijali k nám. 11.1.2023 - Juliánek je mazlivý klidný kocourek, je nekonfliktní. Všechny kočky s ním vychází dobře, protože se drží v pozadí a rád je pozoruje. Je to takový plyšový medvídek s krásným, lesklým a heboučkým kožíškem. Hledá domov v domku se zahradou, může mít kočičího kamaráda, ale může být i jedináček. 7.4.2023 - Juliánek dnes odjel do nového domova, do Veselí nad Moravou, do domku se zahradou, kde na něj čeká kocourek.

Další fotky zde.

Juliánek byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispíval Adam Ivičič a kočky Laďa a Šery. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

9.4.2023
Dobrý večer,
hlásím, že Juliánek si pomalu zvyká na nový domov. Noc strávil v úkrytu, večer se nám už neukázal, ale do rána snědl všechny granulky z misky a vody také ubylo. Dopoledne jsme jej v úkrytu hladili tak dlouho, až než jej opustil a nechal se hladit i mimo úkryt. Když se náš nováček seznamoval s obývákem, Felix si očichal jeho pokojík, ujedl pár granulí (ty mu mimochodem velmi chutnaly, tak už je máme objednány pro oba) a pak Felix zbytek odpoledne strávil u starší dcery v posteli, kde obvykle tráví nejvíc času. Pak jen procházel obývákem ven, měl tendenci si přijít k Juliánkovi (přejmenován na Vendelína, protože máme v rodině Julii, tak na kocourka nechceme volat stejně jako na ni) přičichnout, ale byl vyprovozen tím syčením. Jakmile se zvenku vrátil, oba se tvářili, že tam ten druhý není. Vendelínek byl přesunut zpět do svého pokoje, hned se vrhl na své granule a večerní obývák patřil opět Felixovi, na což je zvyklý. Teď už Felix spokojeně spí s dcerou v posteli jako obvykle, Vendelín si zalezl do svého úkrytu ve svém pokoji... Jsem zvědavá, jak bude seznamování pokračovat. Snad to zvládneme, každopádně Vám dám vědět. Kdybyste měla ještě nějaký seznamovací tip, kromě těch ze zaslaného videa, budeme rádi.
Hezké Velikonoce! Martina

28.10.2023
Dobrý den,
Vendelín (Juliánek) Vás po více než půl roce zdraví z Veselí nad Moravou. Daří se mu báječně, je to hodný, klidný a vděčný kocour. Je rád venku na zahradě i vevnitř doma. S Felixem se tolerují a respektují, jsou často spolu, ale každý má rád svá místa, takže společné spaní nehrozí. Jsou každý jiný, ale oba skvělí, Felix si na nás rád vyskočí pro pomazlení a miluje spaní s dcerou v posteli, což Vendelín nemusí, ale už jsme docílili toho, že si alespoň občas lehne vedle nás na gauč nebo se před námi "rozplácne", pokud chce pohladit. :-) Každopádně naši společnost vyhledává, což bereme jako důkaz náklonosti ...
Martina

28.10.2023
Dobrý den,
Vendelín (Juliánek) Vás po více než půl roce zdraví z Veselí nad Moravou - viz foto v příloze. Daří se mu báječně, je to hodný, klidný a vděčný kocour. Je rád venku na zahradě i vevnitř doma. S Felixem se tolerují a respektují, jsou často spolu, ale každý má rád svá místa, takže společné spaní nehrozí. Jsou každý jiný, ale oba skvělí, Felix si na nás rád vyskočí pro pomazlení a miluje spaní s dcerou v posteli, což Vendelín nemusí, ale už jsme docílili toho, že si alespoň občas lehne vedle nás na gauč nebo se před námi "rozplácne", pokud chce pohladit ... :-) Každopádně naši společnost vyhledává, což bereme jako důkaz náklonosti.
Martina

4.jpg7.4.2024
Krásnou slunečnou neděli přejeme!
Dnes slavíme s Vendelínkem první přineseniny a zároveň se překlopujeme do druhé poloviny léčby. Vendelínek si užívá zahradu a dovádí s Felixem, kdykoli se objeví v jeho blízkosti. Jsou to úžasňáci!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář