Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jůlinka 06

12. 12. 2015

julinka350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2015

Jůlinka je sestra Johanky, obě koťata byla odchycena v lesíku u Nesyta v Hodoníně, někdo je tam vyhodil. Jůlinka je drobná, tmavá mourečka s růžovým čumáčkem. Je velmi mazlivá a "tahací" kočka, prostě uvrněné milé zlatíčko připravené se mazlit kdykoli budete chtít a kolikrát i když chtít nebedete! 12.12.2015 byla Jůlinka umístěna do Brna, do domku k pejskovi.

Další fotky zde.
 

Zprávy z nového domova:

17.12.2015
Hezký den,
Jůlinka je moc prima, už se naučili s naším pejskem být vedle sebe, i když Adélka (pejsek) to víc prožívá, Jůli to neřeší. Kytky jsme nahradili trávou. O víkendu napíšu víc a přidám i nějakou fotku.
Radka

20.12.2015
Dobrý den, julince se tu vede skvjele uš se naučila být  s adélkou a uš se těšíme  aš vás  možná někdy navštívíme. Prokop Liška.
Hezký den,
jak píše Prokůpek, Jůlinka se má moc fajn. Za týden se toho událo hodně. První obavy a okukování s naší Adélkou (pejskem) jsou minulostí. Teď holky v pohodě někdy společně obývají jeden kobereček a dobře se snášejí. Což mne moc těší. Jinak už prozkoumala celý náš dům a velmi ráda využívá vyvýšená místa či koutky, kam si jde spočinout podle své potřeby. Zajímavé zjištění pro nás bylo její noční "lovení" - zatím nás každou noc probudily její noční hry, kdy mezi spaním nahání hračky ve velkém úprku. Bereme to s humorem a jsme moc rádi, že ji máme. Prostě je to naše kočanda - jak říká náš mladší syn Matýsek. :)
Radka

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 13. 12. 2015 8:32)

Měj se pěkně Jůlinko a buď šťastná!