Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kara 03

25. 2. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2019
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

28.12.2021 - Oznamovatelka nám nahlásila, že v objektu statku v Kobylí se před několika dny objevila nová kočka, podle toho jak se chová - nedovede si najít úkryt, bezradně zůstává na stejném místě, to vypadá, že není zvyklá na pobyt venku a je pravděpodobné, že ji sem někdo vyvezl. Zkoušíme na FB, zda kočku někdo nepozná. 27.1.2022 - O kočku se nikdo nepřihlásil, hledáme pro ni nový domov! Kara je submisívní, hodná kočička, ve společnosti ostatních koček se necítí dobře a hledáme jí domov v klidné rodině, jako jedináčkovi, bude vám mírnou, tichou a nenáročnou společnicí. 25.2.2022 - Kara dnes odjela do nového domova, do Krumvíře, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Kara byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradili Dana a Lubomír Klečkovi a kočka Jozefína z Mimoně. Dělujeme!

 

Zprávy z nového domova:

11.3.20222
Zdravim,
kocicka si zvykla da se rici hned. Hned si nasla sve oblibena mista, nejradeji teda na parapetu. Sama se pomazlit zatím moc nechodi, ale hladit se necha uplne bez problemu. Tak nejak bych řekl, ze většinu casu prospi. S dětmi si rozumi, ani není nejak stahla. Vůbec se nehýbe do vysek, naopak řekl bych, ze parapet je to nejvys, kde byla. Ma par hracek, ale stejne ji delaji radost takove ty obycejne věci, jako krabice, provazek s necim a tak. Skrabadla si moc nevsima, zatím jsou v zajmu spise koberce a roh postele. Řekl bych ze celkove je spokojenost.
S pozdravem R.

mensi.jpgDalší fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář