Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kimy

27. 1. 2014

 

zzl3p10dhzrgquoawszcsf61qcxhoa_dcy2_yefehk1_dqecir05l-sbrh3wj7qpzbpgnts.jpg

Kočka, nar. 8/2013

Kimy je mourovatá kočička s delší srstí. Našla ji paní v Hodoníně na sídlišti, byla hodně vyhublá. Nyní je kočička už  plná síly. Je moc milá, mazlivá a nebojácná. Je vhodná do bytu či domku se zahradou.  27.1.2014 byla umístěna do Žeravic do domku.

Fotky Kimy z pobytu u nás a nového domova najdete zde

 

30.1.2014
Dobrý den, nebo jestli ještě můžu, tak ahoj.Dnes je to třetí den, co jsem v novém domově. Cesta do něj byla náročná, celou cestu jsem proplakala a chtěla zpět k Vám.Bála jsem se, všechno najednou bylo hrozně cizí a já vůbec nechápala, co jsem provedla, že musím pryč. Když jsem poprvé vstoupila do nového domova, hned jsem si našla bezpečné místo, kde se pořádně rozkoukám, utekla jsem pod postel. Po chvíli jsem přece jen vytáhla tlapky ven, neboť v mojí nové misce něco hrozně dobře vonělo. Mimochodem, velice dobře tu vaří do teď a tak postupně jím víc a víc. Tak nějak jsem pak začala chápat, že mi nic nehrozí a už jsem pod postel nešla. Od té doby je to jen a jen lepší. Zatím se ovšem bavím jen s holkami, z kluků se kterými tu bydlím, mám hrozný strach pořád. Mojí nejlepší kámoškou je Kamča, dokonce sní smím spát v posteli! Měly byste vidět, jakou všichni měli radost, když jsem ještě můj první večer, vylezla vedle Kamči a začala vrkat. Velkou radost všem taky dělá to, jak moc mě baví hrát si hračkami, občas při hře někoho škrábnu, ale nikdo se nezlobí a tak už ani neutíkám, když slyším "au". Jediné co zde zatím není úplně dokonalé je můj vztah s Miou, postupně se ale lepší, dnes jsme na sebe skoro neprskaly. Tak si tu pomalu zvykám nato, že mám rodinu, která mě rozmazluje. Zvykám si na to, že i já mám opravdový domov.S pozdravem vaše Kimy

P. S. Posílám pár fotek, na jedné jsem se zdejší myší, to jak tam lozí a běhá, mě baví tak, že zde sedávám jak před televizí a pozoruji ho! :-))

10.3.2014
Ahoj holky,
už je to déle než měsíc, co jsem v novém domově, tak vám tedy píšu. Hned v úvodu musím říct, že vám dělám chodící reklamu, všechny návštěvy totiž koukají jaký poklad lze najít v útulku. :-)) Asi jste si všimli, že mám jiné jméno! Je to proto, že se vším co najdu se hraji tak dlouho dokud nemám jistotu, že jsem to nepřemohla a tak mi ze srandy začali říkat Buffy a ono se to ujalo, ale slyším na obě jména. Za ten měsíc se stala spousta věcí, nevím kde začít..Asi největší je, že už jsem velká kámoška s Miou, dokonce jíme z jedné misky. Pak mám za sebou návštěvu u pana doktora! Byla jsem z toho hrozně vyděšená, myslela jsem, že mi došli na to, že jsem rozkousala nabíječku a chtějí se mě zbavit. Po nekonečné dlouhé době, jsme konečně jeli domů, takže se zdá, že mi na to nedošli. Mojí největší kámošku je pořád Kamča, vždy si lehnu na parapet u okna a čekám až se vrátí ze školy, občas ale usnu a to pak musím proběhnout celý dům, jestli už náhodou nedošla. Za oknem pozoruji jak je venku krásně, a tak už pomalu chodím na zahradu, ale zatím se docela bojím. Občas ale Mia donese z venku myš a my se sní pak společně hrajeme. Je to velká sranda, dokud nám jí páníčci neseberou. :-/ No za chvíli se bude podávat večeře, takže musím jít. Ještě se pak budu s Kamčou chvíli učit a pak spolem u TV usnem. Ještě jsem chtěla říct, že už se bavím s klukama! Je s nimi sranda..ale holky jsou holky. 
Posílám Vám také pár fotek. Na fotce jsem vyfocená jak nesu "aport", pak také posílám fotku s Kamčou a také svoji fotku.



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nazdar číčo,

(Daniela, 11. 3. 2014 11:54)

jsem moc ráda Kimuško alias Buffynko,že jsi se ozvala,už jsem měla docela starost jakpak se máš,že nepíšeš,vyhlížela jsem zprávy od Tebe.
Tak jsem móóóć ráda,že je vše o.k.a Ty se máš evidentně skvěle a mají Tě rádi.To,že děláš krásnou reklamu ostatním číčám z útulku je špica-máš na to!V sos čeká na nové rodiny a lidi co je budou mít rádi ještě mnoho nádherných kočiček a kocourků,kéžby se všichni dostali do takových dobrých rukou v jakých jsi Ty a mnozí další.
Měj se pěkně a buď hodná a opatrná.
mňauky Kočičí kamarádi a Daniela

Ahoj Kiminko!

(Daniela, 30. 1. 2014 20:51)

Strašně moc Tě Kiminečko zdravím do Tvého nového domova a jsem moc ráda,že jsi u báječných lidiček,kteří si Tě rozmazlují a těší se z Tvojí přítomnosti.Znám Tě osobně z návštěv z depozitního domova ve ketrém jsi čekala na ten PRAVÝ A OPRAVDICKÝ DOMOV!TAK UŽ HO HOLČIČKO MÁŠ A TO JE DOBŘE!!!!
Jsi, a budeš nádhernou kočičí dámou,tak se opatruj,nikam se netoulej,drž se doma v bezpečí a měj se celý dlouhý,zdravý život jen a jen moc krásně!
Posílám Tobě, i Tvé rodině a zvířecím kamarádům pěkný pozdrav od svých šesti kočičích miláčků a budeme se těšit na další zprávy jak se máš a jak rosteš!Mňauky.