Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klárka 03

16. 12. 2016

klarka350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2015
Umístění:
dočasná péče Brno

Klárka je krásná tříbarevka a je kočičí mámou dvou zrzavých koťat - Kristýnky a Karolínky. Našla se v Hovoranech, v domě, který majitelé prodali a kočku i s koťaty tam nechali. Kočka tam mohla zůstat jen do doby, než se nastěhují noví majitelé. Neměla tam zázemí, koťata byla v bedně s ramínky a střepy, byla už zima. Sporadicky je chodila krmit sousedka. Je to hodná a mazlivá kočička, ze začátku trochu zdrženlivější. 16.12.2016 byla Klárka umístěna do Hustopeč nad Bečvou, do domku ke kočce a britskému kocourovi.

Další fotky zde.

Klárka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Kristýna Kubínová a kocourek Fufík. Děkujeme!

klarka200.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Klárka při přijetí byla mámou dvou koťat ...

 

 

Zprávy z nového domova:

19.12.2016
Klárka je zatím taková plašší, když je nějaký rychlý pohyb nebo zvuk, tak se běží schovat do pokoje.  Ale je vidět, že je to ještě mladá kočka, protože lítá jak splašená do schodů, ze schodů a po pokoji a u toho vrká :-) Luxuje všechny misky s jídlem, které najde.

klarka200.jpg

Klárka se seznamuje s britským kocourem Matýskem ...

 

7.2.2017
Číča se má u mých rodičů moc dobře. Od září ušla obrovskou cestu, nejvíc je vidět zlepšení poslední dva měsíce, kdy má už pevný domov a dostává se jí spoustu pozornosti a lásky. Teď už má krásný heboučký kožíšek a začíná se z malého chvístka stávat pořádná kočka. Každý den pravidelně s naším domácím kocourem absolvují tour de dům, takže se honí hlava nehlava.
Jak jsem psala výše, ušla velký kus cesty. Tím myslím hlavně to, že už od počátku, co jsme ji měli v dočasce v Brně, bylo vidět, že je jinačí, než všechny ostatní kočky, co znám. A ona skutečně je velice zvláštní a specifická kočka.
Zpočátku bývala dost nedůvěřivá. Nechávala se hladit, pak zničehonic vyskočila a utekla se před námi schovat. Nosit na rukou se nenechala ani na vteřinu. Postupem času, jak v Brně, tak především i teď doma, kde se setkává s dalšíma kočkama a vidí, že je vše ok, se dává postupně do pořádku. Stala se z ní totálně umazlená kočka,
klarka250.jpgkterá bez společnosti nemůže a nechce existovat. Je vyloženě přísavka, která buď chce pořád mazlit a hladit, nebo jí stačí alespoň sedět v blízkosti člověka. A když je s ní někdo doma, tak raději pořád za ním celý den chodí, než aby si šla lehnout, jako by se bála, že když se probudí, tak tu zase už nebudeme. :-)  Zjistila taky, že nošení na rukou je prima a občas si o něj už vyloženě řekne. S myškama na hraní divočí snad pořád (ačkoliv ona divočí i bez hraček, lítá po baráku jak splašená a vrká si u toho třeba) a je opravdu ohromně vděčná. Musím říct, že se s ní doma nikdo nikdy nenudíme. :-)
Posílám vám i nějaké fotky.
Se srdečným pozdravem
Klára B.

1.7.2017
Dobrý den!
Vloni od zari jsem mela v Brne v docasce kocicku Klarku s kotatkama z Hodonina. Kotatka se v Brne udala, ale o plachou kocicku nikdo nemel zajem. Nakonec s nami jela na prodlouzeny vikend domu do Hustopec nad Becvou a uz tu zustala, protoze se do ni rodice uplne zamilovali.

klarka-400.jpgTakze tu ted lumpaci se dvema kocourama, nicmene chtela jsem vam poslat aktualni fotku, jak se za toho pul roku v rodine zmenila. Ma krasny kozisek, uz neji jako kyselina, hrozne moc se rada mazli, drive se nechtela absolutne drzet v naruci a ted se ji to dokonce libi, kdyz je venku, umi pribehnout na zavolani. A je to neuveritelna lovkyne :-) porad ma hlavu zaborenou v trave a chyta vsechno co se hybe.
Tak jsem vam chtela jen dat vedet, ze je strasne super, co delate a hrozne moc vam fandim, protoze vim, ze to neni vubec lehke.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

super číča

(Daniela se svou kočkopartou, 28. 12. 2016 8:19)

Klárka je nádherná,přeji krásný,spokojený a dlouhý život,číčo krásná Tobě, i Matýskovi a Tvým lidičkám.

Klárka

(daajs, 11. 11. 2016 15:41)

Tak ta se přírodě fakt povedla :-) !