Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kokoska

27. 12. 2016

kokoska350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Kokoska se objevila jednoho dne u penzionu pro důchodce. Jeho zaměstnanci ji tam nějaký čas krmili a později zavolali nám. Kokoska je velice hodná, mírná a mazlivá. Z velkého počtu koček je nervózní, v novém domově by mohla být jedna klidná kočka nebo by Kokoska mohla být i jedináček. 27.12.2016 byla Kokoska umístěna do Ústí nad Orlicí, do bytu k jedné kočce.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

29.12.2016
Dobrý den,
podávám zprávy o Kokosce.
V den příjezdu vylezla z přepravky a okamžitě zalezla za skříň. V pokojíku měla připraveny záchodek, vodu a nasypala jsem ji granule co dostala. Asi pod dvou hodinách jsem jí přinesla syrové masíčko takže vylezla a snědla ho. Pak opatrně prozkoumala pokoj a zalezla zpátky za skříň. Nedala se vylákat, když jsme na ni mluvili předla, ale nevylezla. Až k ránu ve tři hodiny najednou přišla do ložnice skočila do postele a spala manželovi na polštáři až do rána. Během včerejška se už trochu okoukala už prozkoumala byt a už se tolik neschovává. Ty granule co dostala moc neji, ale chodí na granule naší kočky Taste of the wild. Taky používá záchodek je čistotná. Pije i z fontánky. Občas při nějakém silnějším zvuku se ještě schová,ale hned zase vyleze.. Teď manžel zapnul holicí strojek a už je za sedačkou. Jinak je velice hodná a mazlivá.
S naší kočkou Majou se tedy zatím neskamaradili, chodí okolo sebe a Maja na ní občas prskne, ale nijak víc si ji nevšímá ona není agresivní ani útočná jen se nemůže zatím srovnat s tím, že už není jedináček. Ale Kokoska se jí nebojí, spíš ji pořád sleduje a chodí za ní. Věřím že se to poddá.
Zase napíšu a pošlu i fotky, ale až tu bude dcera, protože já je neumím vložit.
Zdraví N. z Ústí, Maja a Kokoska

31.12.2016
Dobry den paní Tomalova,
ozývám se s dalšími zprávami. Koki, tak voláme na Kokosku se čím dál více aklimatizuje a zvyká si. Krásné papá granulky i syrové masicko a pomalu si na sebe zvykají s Majou. Dneska v noci se nám tu tedy trochu proháněly, takže jsme měli budíček, ale naštěstí se pak obě unavily a usnuly. Kámošky tedy ještě úplně nejsou ale každý den to je lepší. Kokoska si vybrala manžela za svého člověka a jakmile se usadí na sedačce už leží vedle něho. Ale i ode mne se nechá pomazlit. A dnes mě Kokoska překvapila, když se stavila dcera a ona se nechala mazlit, lehla si na záda a nechala si hladit bříško.
Je ale trošku bázlivá, bojí se hlasitých zvuku, zatím jsem se neodvážila vytáhnout vysavač abych ji nedesila, protože toho se bojí i Maja a te jinak nic moc nevadí. Dnešní silvestrovska noc bude asi náročná už teď nám to venku bouchá. Budou asi obě kociny vystrašené.
Zdravíme do Hodonina
N. s Majou a Kokoskou

4.1.2017
... Kokoska má chuť k jídlu, každý den dostává syrové maso a papá i granule. Spí s námi v posteli. Teď tu leží vedle mě, říkala jsem jí že vám píšu ☺ Poslala jsem na účet něco málo ostatním kočickam na maso.  Mějte se krásně.
Zdravíme i s Kokoskou.
Soňa

kokoska200.jpg12.1.2017
... Kokoska hodná kočička, ale též pěkne šídlo. S druhou kočkou Majou tu pořádají každé odpoledne hru na honěnou. Už si čím dál víc na nás zvyká. Ze začátku když jsem přišla z práce našla jsem ji někde v úkrytu, protože stačilo aby cvakly dveře a běžela se schovat. Včera a dnes už vykukovala z ložnice a když viděla že jsem to já tak přišla. Také přiběhne když zavolám Koki,Koki. Ne úplně vždy, ale skoro pokaždé.
Papá krásné a porad jako kdyby se toho sezení u misky nemohla nabazit. Pije tedy jen z fontánky, z misky moc ne. Záchodek používá úplně v pohodě a skrabe vzorně škrabadlo. Už jsem ji Maje dávala za příklad, protože ta se na škrabadlo nenaučila. Zkratka jsem moc ráda, že Kokosku mame.
Mějte se v Hodoníně moc hezky i se všemi kočičáky.
Zdraví N. s Majinkou a Kokin
kou

25.3.2017
Nové fotky z domova Kokosky.

7.5.2017
Dobrý den,
hlasime se z Ústí nad Orlicí. Kokoska se má dobře, je zdravá a už si nás omotala. Posílám jeji fotky z naší postele, jinde se těžko fotí, protože je stále v pohybu.

30.7.2018
Kokoska je mazlivka největší, hlavně na mě závislá, chodí za mnou úplně všude. Máme ji moc rádi a obě kočky nám moc obohacují život.
Doufám, že Verunka (adopce na dálku) taky najde brzo rodinu, všem kočičkam to přeji. Mějte v SOS kočky krásně, Soňa

28.7.2022
Kokoska je nemocná. Odebrali krev, moč, ultrazvuk, rentgen. Diagnóza kamínek v močovém měchýři a špatná fuknkce slinivky, štítné žlázy a Cushinguv syndrom prý u koček ojedinělý. Doporučili nám operaci.

8ce7b23c-9322-4e85-ae48-f04ee652e13a.jpeg15.9.2022
Kokoska se stále drží, tak jak se nakonec zlepšila po té operaci tak zatím ten stav trvá. Je tedy stále hubená, ale papá dobře a náladu má dobrou.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

KOČIČÍ DÁMA!

(Daniela se svou kočkopartou, 28. 12. 2016 8:34)

Kokosko,jsi pravá kočičí dáma,jako ta z pohádky o Bílé kočičce.Budeš svým páníčkům domov opravdu zdobit.Měj se Ty, i Tvoje nová kamarádka jen a jen krásně a buď Ty, a všichni okolo Tebe jen zdravá a šťastná.