Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kolombína 02

4. 12. 2020

kolom2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2019
Umístění:
depozitum Hodonín I.

13.9.2020 - Dnes, v neděli odpoledne nám napsala oznamovatelka, že na konci Hodonína, u bytovky u cihelny na Měšťanské ulici ze zdržuje kočka, která mňauká a že si pro ni máme přijet. Na místě jsme zjistili, že kočce nic nechybí, že se tady zdržuje už mnoho týdnů a někdo z bytovky ji i krmí. Snažili jsme se teda domluvit, že kočku vezmeme jen ke kastraci a vrátíme ji zpět, vždyť je tady příznivé okolí, na konci města, samá tráva, stromy, keře, klid, proč by tady nemohla kočka žít, proč je nutné ji zavírat mezi dalších čtyřicet koček? Na to oznamovatelka začala útočit, že tady kočka nemůže být, ona ji tu nechce, že má psy a když ji neodvezeme, tak ona ji někam vyveze! Pozemek není její soukromý, přesto jsme z obav, že ji vyveze někam do lesa, kočičku raději přijali. Opravdu už neexistuje místo, kde by mohla kočka svobodně žít? Ať už jsou nám hlášeny kočky v zahrádkářských koloniích, areálech firem apod., vždy jako první slýcháme - odvezte si je, my je tady nechceme! Proč? Většinou se jedná o plaché kočky, které nijak neobtěžují, ba je ani lidé nevidí, stačí vykastrovat a na vhodné místo dávat krmivo. Kolombína je umístěna do karantény, bojí se, je smutná. NEPOZNÁVÁ JI NĚKDO, NEPATŘÍ NĚKOMU? 23.10.2020 - Bohužel, Kolombína onemocněla, špatně dýchá, má kašel, bere antibiotika. 16.11.2020 - O Kolombínu se nikdo nepřihlásil, přestože na veterině zjištěno, že už je kastrovaná. Není u nás spokojená, velké množství koček jí nedělá dobře, ale k člověku je milá a mazlivá. Hledáme jí domov jako jedináčkovi, raději v domku se zahradou. 4.12.2020 - Dnes odjela Kolombína do Strážnice, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Kolombína byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Pavla a Libor Adamíkovi. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

6.12.2020
Dobrý den,
paní Tomalová moc Vám děkujeme, že jste nám nabídla tuto kočičku. Kolombínka je zvědavá a úžasně chytrá. Okamžitě začala zkoumat svůj nový domov. Hned se nabaštila granulek. I hned našla záchod se stelivem. Překvapivě velice rychle se cítila jako doma. Má vyvýšený pelíšek a pelíšek na křesle. Ale přes to v noci ráda spí za hlavou na polštáři. Má velice milou povahu. Jsme moc rádi že ji máme.
S pozdravem Jan

img_20210108_153302.jpg19.1.2021
Krásný večer přeji.
Kolombínka už občas i vykukne na chvilku ven. Vždy jen na pár minut aspoň si obhlédnout dvůr svoje teritorium. Je úžasně hravá a mazlivá. Je to náš poklad.
S pozdravem Jan

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář