Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kostík

11. 3. 2024

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 10/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

29.6.2023 - Přijali jsme kocourka z Kostic, na hřišti ho našly děti. Kocour je vyhublý, hladový a obojkem si provlékl přední tlapku, což mu způsobilo obrovskou otevřenou ránu, která hnisá, zapáchá. Kocourek musel velmi trpět. Kocour nekastrovaný, s pevným obojkem? To něco vypovídá o majiteli ... Kočkám nepatří pevný obojek! Vždy musí mít funkční bezpečností pojistku! Kostík je umístěn do karantény a probíhá léčba ... V červenci onemocněl Kostík kalicivirózou, nepřijímal potravu, musel se krmit, bojoval a zvládl to. 4.9.2023 - Kostík hledá domov! Je to kocourek hodný, mazlivý, přátelský ke kočkám i lidem. Hledá domov u kočičího kamaráda. 11.3.2024 - Kostík odjel do nového domova, do Tasova, do domku se zahradou, kde na něj čeká kočička.

Další fotky zde.

Kostík byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  depozitu přispívala Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem a Pusíkem. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

12.3.2024
Kostíkovi se daří úžasně, i dokonce včera přišel sám na pomazlení, necháváme mu zatím prostor, aby si na nás zvykal sám, s naší kočičkou Granulkou se včera také seznamil.

4.4.2024
Zdravím vás,
posílám pár foteček našeho miláčka Kostíčka, je to velký mazel, daří se mu dobře, krásně papá, myslím si že, už se u nás zabydlel a je spokojený, nejraději má okno a rád pozoruje dění kolem.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář