Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kriket

22. 4. 2021

kriket5a.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

14.10.2020 - Oznamovatelka nám nahlásila, že v zahrádkářské kolonii ve Veselí nad Moravou se zdržují nějaký čas malá koťata, ale už několik dní prší a zahrádky jsou pod vodou a je tu vyhlášen 3. povodňový stupeň a tak jsme dnes tato koťata přijali k nám. Koťata mají 6 týdnů a zatím syčí ... 21.10.2020 - Koťata onemocněla, jsou nasazeny ATB, ale dnes jedno z koťátek umřelo. 28.10.2020 - Druhé z koťat umřelo a zůstává mourovatý kocourek, dostal jméno Kriket. 20.1.20201 - Kriket může do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s kotětem od nás. Je to krásný moureček, hravý a přítulný. 22.4.2021 - Kriket odjel do nového domova, do Kyjova, do domku, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.

Kriket byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Michaela Skřivanová s rodinou. Děkujeme!

Kriket byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Jiřina a Klára Maršálková a kocour Mikeš. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

23.4.2021
Dobrý den,
posílám informace o Kriketkovi - cestu do Kyjova zvládl v pohodě, doma jsem ho dala i s otevřenou přepravkou do klidného pokoje, kde má žrádlo, vodu a kočkolit. Z přepravky ještě večer vylezl a našel si schovku pod pohovkou a tam zůstává schovaný a sleduje dění. Domluvili jsme se, že mu podle Vašich instrukcí necháme čas a nebudeme ho vytahovat nebo k něčemu nutit, jen manžel ho šel před spaním pohladit, že se tam za ním natáhl a pohladit se koucourek nechal. Několikrát tam za ním vlezl naše kočička, která ho vyčuchala, to k sobě jenom čuchli a ona zase odešla. Tak snad se Kriketek brzy rozkouká, dám zase vědět, jak se má a jak nové prostředí zvládá.
Hezký den! Alena

26.4.2021
Dobrý den,
Kriketek se nás pořád ještě trochu bojí, má po domě tři úkryty, ze kterých nás pozoruje a my ho chodíme hladit. V noci vyráží z úkrytů na průzkum domu (což jsme zjistili podle spadaných sošek, mísy s rozházeným s ovocem a jiných věcí, které v noci při průzkumu shodil ;-) ) a na kočičí wc. Nejlépe z rodiny reaguje na naši kočičku Polinku, vždycky, když se Polinka objeví v domě a začne s námi komunikovat, tak Kriketek vyleze, mňouká na ní a jde za ní. Polinka se ho trochu bojí a hučí, ale jinak jsou spolu myslím v pohodě. Dělalo nám starost, že nic nejí, i když měl jídlo i vodu vedle jedné ze svých skrýší, ale dneska ráno se konečně pořádně najedl, dokonce se po jídle nechal od mladší dcery pohladit a lehl si před ní na záda. Pak se šel zase schovat, ale bereme to jako obrovský pokrok a snad už to bude jenom lepší.
Brzy pošlu další informace, abyste měla jistotu, že je Kriketek v pořádku.
Hezký den! Alena

mensi.jpg29.4.2021
Dobrý večer,
tak myslím, že máme vyhráno, Kriketek se nás přestal bát a aktivně se zapojil do rodinného života. Běhá po domě, očichává na co přijde a nic ho nezastaví, vleze úplně všude. :-) Lidí už se nebojí, je rád za každé pohlazení a hned se přetáčí na záda.
Alena

27.5.2021
Dobrý den,
posílám nové informace o kocourkovi Kriketovi, kterého jsme si od Vás v dubnu vzali. Kriket je u nás jako doma, zdravotně už je v pořádku (když jsme si ho vzali, tak měl kočičí rýmu, teklo mu z nosu a očí, tak jsme s ním byli na veterině v Nenkovicích, kde dostal na dva týdny antibiotika a kapky do očí) a vytvořil nerozlučnou dvojku s naší kočičkou Polinkou, která je stejně stará jako on. Je strašně hodný a mazlivý, zvědavý, kde se co šustne, a pořád v pohybu. Od víkendu ho pouštíme pod dohledem na zahradu, i tam je moc spokojený, prolézá záhonky, leze na stromy a honí se s Polinkou. :-) Posílám pár videí a fotek, jak si u nás Kriket s Polinkou žijí! Posílám seznamovací video u misky (Polinka je šéf) a videa ze zahrady a jejich dovádění v domě. Video zde.

15.11.2021
Máme od Vás od jara kocourka Kriketa, je strašně hodný, takový mazlík, co by ani mouše neublížil, strašně rád žere a trošku se zakulatil, ale snad to není na škodu. Kriket zdraví! :-)
Alena

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář