Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kryštof 09 a Sepp 02

27. 1. 2024

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

15.9.2021 - Oznamovatelce, která má od nás kočičku, hodil někdo k domu v Kobylí přes plot dvě odrostlá koťata. Jedno vyděšené uteklo a nepodařilo se ho chytit, druhé zůstalo a snažilo se dostat  přes psa do domu. Je to kocourek, velice hubený, má nemocné oči. 23.11.2023 - Kryštof je u nás dva roky! Přitom je to úžasný kocourek, obrovský mazel. Rád se chová, dává packy kolem krku, rozdává pusinky a vůbec všemožně vyhledává kontakt s člověkem a miluje i kočičí kamarády, nevhodný jako jedináček. 27.1.2024 - Kryštof odjel spolu se Seppem do nového domova, do Hodonína, do bytu se zasíťovaným balkónem.

Další fotky zde.

Kryštof byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívali Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Kryštof byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívai Fornůskovi a kocouři Sting a Pierre. Děkujeme!
mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2/2023
Umístění:
depozitum Hodonín II.

17.9.2023 - Na rozhraní ulice Brandlova a Muchova v Hodoníně našla oznamovatelka v popelnici zavřenou kočku! Je to krásný mladý kocourek, kastrovaný, čip nemá. Je vyděšený, špinavý a ulepený z popelnice, jinak v pořádku. Nikdo se o kocourka nepřihlásil, přestože jsme inzerovali na FB i roznesli po okolí letáčky. 13.11.2023 - Sepp je nádherný moureček, hravý, k člověku úžasně mazlivý. Dnes už si myslíme, že do popelnice spadl sám, když mu tam něco zavonělo, protože miluje lidské jídlo a je neodbytný, dokud kousek nedostane. Sepp hledá domov u kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás. 27.1.2024 - Sepp odjel spolu s Kryštofem do nového domova, do Hodonína, do bytu se zasíťovaným balkónem.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg4.2.2024
Ahoj kamarádi hlásíme se z nového kočičího domova.
Začalo to asi takto ... Naši noví páníčci měli 14ti letého kocourka Mikeška a ten byl moc nemocný až svůj boj s nemocí prohrál a odešel za duhový most. Panička se znala s Luckou z Koček SOS a tak jí tu smutnou zprávu napsala. Lucka ji hned odepsala jestli si nechtějí vzít kocourka Kryštofa, ale panička ji odpověděla, že teď žádnou další kočičku nechtějí, ale asi by se utrápili tak na druhý den Lucce psali, kdy se můžou přijít podívat. Kryštofa si panička hned vybrala podle fotky protože jí připomínal jejich Mikeška no a aby nebyl doma sám tak si páníček vybral druhého kocourka Seppa. Dostali jsme od svých nových páníčků nové jména Kimi (Kryštof) a Beny (Sepp), vůbec nám to nevadí protože jsme rádi, že máme krásný nový domov a hodné páníčky.
Po vstupu do nového domova jsme museli všechno prozkoumat a očichat až jsme se z toho unavili a usnuli. Samozřejmě u páníčků v posteli v měkkoučkých peřinách. Hned jsme věděli, že se nám tady bude krásně bydlet. Nejvíce času trávíme u oken kde pozorujeme okolí a ptáčky na stromě, pak je tady ještě zasíťovaný balkon kde chodíme také ale teď jen na chvilku je ještě moc zima. Kimi rád zkoumá všechno z výšek tak lašuje po skříních a dokonce musel prozkoumat místo za kuchyňskou linkou. Beny rád odpočívá a před spaním než usne si hraje na koťátko - přešlapuje a cucá peřinu. Sem tam se proženeme po celém bytě ať jenom neležíme a máme taky pohyb. Jsme moc rádi, že si nás vybrali, budeme jim dělat jen a jen radost.  
Kimi a Beny z Vřesové z Hodonína

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář