Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kulíšek 04

8. 2. 2017

kulisek350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015
Umístění:
depozitum Mikulčice

Kulíšek je jedním z koťátek zachráněných s maminkou z opuštěného areálu firmy Dendra v Mikulčicích. Firma se zavřela a kočku tam nechali hladovět a strádat celou zimu. Hlídač tam kočku krmil zbytky jídla, kočka v květnu porodila. Všichni byli nalezení ve velmi zuboženém stavu, byli nemocní a vyhladovělí na kost. Kulíšek je největší dobrodruh. Ničeho se nelekne  nic ho nezastraší. Je nejvíc průbojný, ale ihned po hraní je z něho velký mazel. Nevhodný jako jedináček. 21.11.2016 Kulíšek u nás čeká na nový domov už víc jak rok. 8.2.2017 byl Kulíšek umístěn do Hůrek u Rokycan, do domku, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Kulíšek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme! 

Zprávy z nového domova:

9.2.2017
Kulíšek byl včera tak rozčilený, že nic nebaštil. Snad teď přes den. V náručí je spokojený a na Myšáka nijak nereaguje - ten si ale párkrát zasyčel. Ale vcelku velký prostor k dispozici, tak se mohou seznamovat pozvolna. Kulíšek se může schovat kam chce a zatím to dělá. Dnes budeme mít na sebe víc času.
Zdraví J.

Později:
kul170.jpegZdravím,
Kulíšek na mě dneska čekal uplne nahoře na skrinkach kuchynske linky. Netuším, jak se mu podařilo nic neshodit ;). Byl zticha jak pěna, musela jsem ho najít. Pak mi začal vysvětlovat, že se mu poradne stýská a zrejme ani dneska moc nežral. Ale ted už přede a sedí vedle mne na gauči a v klidu odpočívá. Tak ještě vyladit domluvu se zrzeckem Myšákem... Poslední fotecka je Charlie, kterého jsem v jeho čtrnácti musela vyprovodit za Duhový most... Kulisek je jak jeho bráška. Jakmile budou novinky, dám vědět.
Zdraví J. z Kočičího hrádku 

10.2.2017
Kulíšek se pomalu otrkává, jemně přede a přišel si už sám na mě sednout. Baští v pohodě, je vytrvalý lezec a rád sedí na okně. S Myšákem nemá problém, to Myšák tak vstřícný není, ale jenom syčí ... Těším se až se to poddá.
Zdraví J.

16.2.2017 kulisek150.jpeg
Zdravím všechny depozitní tety a strycky :-). Jedna večerní fotecka, jak mi Kulisek kontroluje věci do prace :-). Kulisek si zvyka na nove jméno Jožka, Jožinek, podle Josefa Rakoncaje, protoze je také vášnivý horolezec :-). S Mysakem už se dokázali nabastit masíčka z jedné misky, ale ze zrzeckovy strany to ještě nejaka vztekla packa a zasyceni bude, v tomhle ohledu je Kulisek naprosto nekonfliktni a rad by si s nim hral... Hezký den. J. 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí

(Daniela se svou kočkopartou, 9. 2. 2017 19:30)

Kulíšku,měj se moc pěkně a žij dlouhý krásný,kocouří život!