Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lady Lucrecia

16. 11. 2019

lu5.jpgKočka, kastrovaná, nar.
Umístění:
depozitum Mikulčice

21.10.2019 - Dnes jsme přijali kočku, která se cca před 10 dny přitoulala na zahradu rodinného domu v Bzenci a nemínila odejít. Zveřejněním na FB jsme se pokoušeli najít majitele, po Bzenci jsou rozneseny letáčky, zatím se nikdo nepřihlásil. 16.11.2019 - Lady Lucrecia našla domov na XIII. umísťovací výstavě v Brně, odjela do Kobylnice, do domku, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

 

 

Zprávy z nového domova:

16.11.2019
Dobrý den,
hlásíme, že dnes příchod Lady Lucrecie do nového domova proběhl úplně v pohodě. Vše si u nás prozkoumala, trošku na našeho kocoura zavrčela, ale kocour ji přijal a teď za ní běhá a chce si hrát. Nejvíc ji u nás zaujala klec s potkany, nemůže z nich spustit oči. :-)

S pozdravem Martina

30.11.2019
Dobrý den,
dnes je u nás Lady dva týdny a daří se jí moc dobře. S kocourkem jsou kamarádi a stále ji zajímá klec s potkany. :-) V úterý byla na operaci kýly, která se jí udělala po kastraci. Zvládla to bez komplikací, vše se krásně hojí a už je to v pořádku. Občas pěkně divočí, ale jinak je moc hodná a chodí se za mnou mazlit. Váží už přes 4 kg a myslím si, že ještě vyroste.
S pozdravem Martina

12.1.2020
Dobrý večer,
posílám info a pár fotek "Lejdynky".
Daří se jí moc dobře, je zdravá, ještě pořád roste (už váží 5,5 kg) a je to pěkná divoška. Aktuálně u ní jako hračka vede jezdící mašinka z vláčkodráhy, kterou dostala dcera k Vánocům. Číhá u dráhy, chytá vláček v tunelu a dcera z toho má záchvaty smíchu. :-) Když jsme u těch Vánoc, tak stromeček jsme umístili raději do ložnice, kde kočky přes noc nejsou a přes den jen když jsme doma, jinak by to asi nedopadlo dobře.
S kocourem jsou v pohodě, ale ještě si mezi sebou udržují trošku odstup. Je vidět, ze kocourovi její přítomnost prospívá, začal taky znovu trošku divočit a víc si hrát.
Mějte se krásně a všechny moc zdravíme! Martina

22.10.2020
Dobrý den,
po delší době se zase hlásíme a posílám fotky Ladynky.
Je z ní veliká zdravá kočička, váží skoro 8 kg a dohnala i našeho kocoura. Je to mazel, ráda se nosí v náručí a už se i trošku zklidnila, ale občas má svoje hodně divoké chvilky (nejlepší zábava je jezdit drápkama po plovoučce přes půl obýváku, dokud nevyprovokuje i kocoura). :-) S kocourem jsou jinak kamarádi, dokonce už někdy leží i těsně vedle sebe.
Mějte se krásně!
S pozdravem Martina s rodinou

mensi.jpg21.8.2023
Dobrý den,
na podzim to budou už 4 roky, co máme adoptovanou Ladynku. Vše je v pořádku, je zdravá a akční kočička, daří se jí dobře, s kocourem (nedávno oslavil 11let) vychází v pohodě a od listopadu 2020 máme adoptovanou z útulku i fenku (ta nedávno oslavila 3roky) a s tou jsou taky kámošky od začátku. :-) V listopadu 2021 se narodil syn, tak toho poctivě od malička hlídala. Vloni jsme dokončili rekonstrukci chodby a verandy, takže se jim zvětšil prostor a přibylo plno míst na odpočinek. Posílám pár fotek.

Mějte se krásně a přejeme hezký zbytek léta!
S pozdravem Martina s rodinou

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Stari Kocicky

(Lea, 9. 11. 2019 18:35)

Vypadá jako jedno z koťat co se nám narodili v září 2016 teď nevím jistě umístění no ale jedna kočička šla do Hodonína k paní a druhá do Břeclavi... je možné urcit staří kocicky? Muže to být naše? onanatoma@gmail.com

Re: Stari Kocicky

(Kočky SOS, 9. 11. 2019 19:44)

Tak pokud jste si nenechali kontakt na nové majitele koťat, tak teď se už jen těžko něčeho dopátráte ...
Navíc píšete, že jste koťata umísťovala do Hodonína a Břeclavi a tato kočka byla nalezena v Bzenci. Je to nepravděpodobné.

Lady Lucrecia♥️

(Alena Folkmannova, 22. 10. 2019 21:29)

Moc ráda na,, Lejdynku,, přispěji

Re: Lady Lucrecia♥️

(Kočky SOS, 24. 10. 2019 16:46)

Dobrý den paní Folkmanová,
moc děkujeme. Zatím se pokoušíme najít majitele, po Bzenci jsou roznešeny letáčky, ale zatím nic ...
Kočička byla při příjmu naočkována a cca za 2 týdny by šla na kastraci, potom, když bude vše v pořádku by mohla do nového domova.

Re: Re: Lady Lucrecia♥️

(Alena Folkmannova, 24. 10. 2019 20:58)

Děkuji Vám za info♥️