Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lars

27. 11. 2020

1-mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

13.9.2020 - Dnes zavolala oznamovatelka, že v Hodoníně na nám. B.Martinů je už třetí den kočka, vyčerpaná, sotva se drží na nohou a dnes už jen leží. Po příjezdu na místo zjištěno, že se jedná o cca dvouletého nekastrovaného kocoura, totálně vyčerpaného, dehydrovaného a hladového. Od lidí sedících u hospody jsme ještě dostávali rady - "Nesahejte na něho, je nemocný!" ... Můžete se všichni stydět, že vás nikoho ani nenapadlo dát kocourovi aspoň vodu ... Kocourka jsme vzali k nám a umístili do karantény, chuť na jídlo má a baští dobře, tak věříme, že bude v pořádku. 17.11.2020 - Lars krásně přibral, je v požádku a může do nového domova. Je to velký kocour s jemnou povahou, prostě obr s něžnou duší ... Velmi přátelský k lidem i ke kočkám. 27.11.2020 - Lars odjel do nového domova, do Strážovic, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

martinu1.jpgDalší fotky zde.

Lars byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Katka Javorská. Děkujeme!

Lars byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku mu hradily Zrzky v Kostce. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg27.11.2020
Dobrý den,
Lars prozkoumává celý dům a je v pohodě. Vypadá to, že si snad brzy zvykne. R.

29.12.2020
Dobrý den,
posílám několik fotek Larse v nové domově. Jsme moc rádi, že ho máme – byl to letošní nejkrásnější vánoční dárek. Po měsíci jsme ho vzali ven na zahradu, kde si užívá běhání po trávníku, lezení po stromech a dokonce se venku i vyčural. Pak ale rád jde domů do svého pelíšku. Je moc milý, i když někdy v rámci hraní nám uštědří i nějaký ten šrám, ale není to ze zloby, ale z radosti ze hry. Na záchod chodí pěkně a už si umí mňouknout, když něco chce. Ještě jednou moc děkujeme, že Lars s námi může sdílet náš společný a díky němu i více útulný domov.
Vám přejeme hodně zdraví a ať se Vám daří umisťovat co nejvíce kočičích kamarádů.
Děkujeme, R.

mensi.jpg8.4.2021
Dobrý den,
posílám nové fotky Larse. Myslím, že si u nás úplně zvykl, přijde i sám se pomazlit – ovšem když má chuť. Rád chodí ven do zahrady, ale čím dál více hledá únik do volné přírody. Dělá nám stále velkou radost.
Děkujeme, že ho máme. R.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář