Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lia(02)

4. 8. 2011

lia02-15.jpgMourečku Liu krmil delší dobu na sídlišti jeden pán. Když nám ji nahlásil, domluvili jsme se, že až ji ochočí, tak ji přijmeme. Což se posléze stalo. U nás se zpočátku bála ostatních koček, ale to se časem srovnalo a nyní je z ní mazlivá, hodná, bezproblémová kočka. 4.8.2011 byla umístěna do bytu do Hodonína jako jedináček.

Děkujeme Mgr. Věře Sukopové z Olomouce & kočce Kitty, které Libu během pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

 

5.8.2011:
Dobrý večer paní Malečková, 
Lia se nechala pohladit už včera, je to ohromný mazel. V noci toho moc nenaspala, mňaukala a běhala od okna k oknu. Nejí ani nepije, ale už není schovaná za gaučem, ale leží si na něm. Je ráda když ji hladíme, olizuje nám ruce a spokojeně si podřimuje. Pokud bude zítra něco nového, tak se ozvu. Dobrou noc.

6.8.2011:
Dobré ráno paní Malečková, včera večer když už jsem měla napsaný email, tak Lia začala jíst. Dívali jsme se na ni a byli jsme moc šťastní. Noc proběhla v naprostém klidu, vůbec jsme oní nevěděli, zřejmě spala, až brzy ráno mě probudilo hrabání v jejím záchodě. Velmi mě to překvapilo, protože tu první noc vyváděla opravdu hodně, a my jsme šli spát s tím co nás asi zase čeká, a měli jsme strach, že se nevyspíme. Celou noc bylo ticho, ani jedno zamňoukání, žádné běhání od okna k oknu. Myslím si, že už si trochu zvykla a tak neměla potřebu hledat kudy by utekla a tak byla v klidu. Jsme moc rádi, že ji máme. Až budou nějaké nové zprávy, zase se ozvu. Hezký den.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář