Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lizzie a Brody

img_20220529_103111.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

24.5.2021 - Dnes jsme přijali mladou želvovinou kočičku, která se hladová potulovala u rybníka Lužáku v Lužicích. Přidala se k oznamovatelům a nemínila je opustit. 23.6.2021 - Lizzie je hravá, velmi mazlivá želvinka, zvědavá a bystrá, příjemná společnice. S kočkami vychází dobře ale pokud by mohla i na zahradu a nejste celý den mimo domov, může být i jedináček. 29.5.2022 - Lizzie čeká na své "doma" už celý rok! Za tu dobu trošku přibrala, je to krásná macanda! 3.4.2023 - Lizzie dnes odjela do nového domova, do Měnína, do domku se zahradou, kde na ni čekají děti a pejsek.

Další fotky zde.

Lizzie byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívali Pavla a Libor Adamíkovi. Děkujeme!

Lizzie byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady s pobytem v útulku jí přispívali Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

mensi1.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2020
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

7.6.2022 - Kocour byl odchycen ke kastraci v rámci Kastračního programu na statku v Mutěnicích. Kocour je poznamenán dlouhodobým strádáním, přišel o oko, je hubený, plný klíšťat a blech, kůže místy olysalá, bez srsti, četné ranky rozškrábány do krve, některé zuby zlomené. Je už po kastraci, oční důlek vyčištěný a zašitý, kůže ošetřená, dostal pipetu proti parazitům ... Ale v karanténní kleci se kocourek po dvou dnech začal mazlit! A nemůže se hlazení nabažit, otírá se a ducá hlavičkou, šlape ... a tak nemáme to srdce ho vypustit, věříme, že se najde člověk, kterému bude dělat spoustu radosti. 5.9.2022 - Brody je velký hravý kluk, s dobráckou povahou k lidem i kočkám, s neustálou chutí se mazlit. Při pobytu venku byl zřejmě sražen autem, má srostlou pánev i čelist, ale žádné trvalé následky, přišel o oko, ale nijak ho to neomezuje. Je to kocour úžasné povahy, mazel. 8.5.2023 - Brody odjel do nového domova, do Měnína, do domku se zahradou, kde na něj čekají děti, pejsek a naše Lizzie.

Další fotky zde.

Brody byl adoptován na dálku - na krmivo přispívala Alice Oppová. Děkujeme!

Brody byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívala Alice Oppová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg23.4.2023
Dobrý den,
Lizzie je naprosto úžasná. Velký mazel. Spí s námi v posteli, k dětem je malinko opatrná, ale nechá se bez problémů pohladit i si k nim pro pohlazení přijde. Ráda si i hraje. S pejskem se tolerují, nesycela na něj, když si Carrie (naše fenka) chce Lizzie očichávat tak se Lizzie schová, ale žádná agrese tam neproběhla. Největší mazel je ale se mnou ... :-) Když přijdu domů tak mě vítá a nadává kde jsem byla tak dlouho. Děkuji a přeji krásné slunečné dny! Aneta

 

 

 

Další zprávy po příjezdu Brodyho:

mensi.jpg12.6.2023
Je tomu pět týdnů co je u nás Brody. Velký mazel, s Lizzie si sedli hezky, s pejskem taky úplně bez problémů, posílám pár fotek. :-)
Krásné dny přeji, Aneta

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přejeme krásný domov

(Iveta, 3. 4. 2023 21:59)

Hodně štěstí kočičko nádherná, dlouhý a spokojený život. Měj se krásně!

Lizzie

(Zlatíčko, 13. 9. 2022 19:44)

Moc na tebe myslíme a držíme palce, aby jsi našla domov!

Hodně štěstí

(Lizzie, 22. 9. 2021 19:17)

Přejeme skvělou rodinu, kočičko!