Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lolinka 02 a Meda 02

7. 3. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2021
Umístění:
depozitum Mikulčice

28.4.2022 - Lolinka se jako kotě objevila v areálu Dřevony. Dlouho se bála a nešla odchytnout, ale nakonec vlezla do přepravky pro jídlo. Původně jsme mysleli, že ji po kastraci vrátíme zpátky, ale nakonec se ukázalo, že je mazlivá. 5.5.2022 - Lolinka je zvědavá čiperka, která u všeho asistuje. Je trochu opatrnější při hlazení, stále si ještě zvyká, ale postupně se to zlepšuje. Je vhodná do domku se zahradou, ke kočičímu kamarádovi nebo i jako jedináček. 3.6.2022 - Lolinka odjela do nového domova, do Svatobořic Mistřína, do domku, kde ji čeká kocourek.

Další fotky zde.

Lolinka byla adoptována na dálku - krmivo hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Lolinka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradili kocourci Tobiášek a Čičmánek. Děkujeme!

5.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

14.2.2023 - Oznamovatelka nám nahlásila, že se v Kyjově na sídlišti U vodojemu delší dobu zdržuje kočka, je hladová. Oznamovatelka ji krmila, ale měla strach, že s přicházejícím jarem kočka brzy zabřezne. Přijali jsme ji k nám, ale nikdo se o ni nepřihlásil ... 6.3.2023 - Meda je nervózní z velké skupiny koček, ráda by našla domov v domku se zahradou, kočičí kamarád nevadí, ale může být i jedináček. 7.3.2023 - Meda dnes odjela do Svatobořic Mistřína, do domku kde ji čeká Lolinka s Tymiánkem.

Další fotky zde.

Meda byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Lenka Plichtová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

photo-2022-07-04-12-29-50.jpg5.7.2022
Dobrý den,
posílám pár fotek Lolinky. Moc jich nemám, při mazlení nestíhám fotit :-). Je to moc milá a šikovná kočička, s Tymiánkem už jsou parťáci. Z toho máme velkou radost. Chodí spolu i na dvorek a moc si to tam oba užívají. Lolinka už má všechno ošéfované :-). Jsme rádi, že ji máme.

 

13.2.2023
Posílám pár fotek Lolinky, kterou máme od Vás a jejího parťáka Tymiána. Toho jsem našla zraněného a vyhublého v Kyjově na zahrádce v kompostu. Jsou to kámoši jak hrom :-).

Další zprávy po příjezdu Medy:

11.4.2023
Podle emailu z nového domova si Meda zvykla dobře i na kočičí parťáky, už si i hraje a je spokojená.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář