Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lolinka 03

14. 6. 2024

2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

11.12.2022 - Oznamovatelka nahlásila, že na ulici v Dolních Bojanovicích se už několik dní zdržuje černá kočka. Nikomu v okolí nepatří a tak jsme ji vzali k nám. 3.3.2023 - Lolinka dnes odjela do nového domova, do Dolních Bojanovic, do domku se zahradou, kde bude jedináčkem. 15.3.2023 - Lolinka se vrátila zpátky k nám, jako důvod bylo uvedeno, že se vyprazdňuje mimo WC a návštěva veterináře nepomohla. Ale Lolinka není nemocná ani u nás nevykonává potřebu mimo WC domníváme se, že důvodem bylo silikátové stelivo, nedostatek trpělivosti a chyběla snaha problém řešit. 1.2.2024 - Lolinka je mazlivá, klidná kočička, vyhraje si s koulodráhou i s plyšovými myškami. Kočičí kamarády dobře toleruje, ale v domku se zahradou může být jedináček, je zvyklá i na pejska. 14.6.2024 - Lolinka dnes odjela do nového domova, do Hovoran, do domu se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Lolinka byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívali Judáš, Verdel a Štěpánka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

5.7.2024
Dobrý večer,
píšu ohledně kočičky Lolinky. Kočička si zvykla rychle, už se ničeho nebojí a ani se už neschovává. Je hodná, hravá, nejradši si hraje s plyšovýma myškama a chodí na škrabadlo. Granulky papá, vodu pije a se záchodem žádné problémy nemáme. Lolinka se má dobře.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář