Jdi na obsah Jdi na menu
 


Macík

16. 4. 2016

macik350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2014

Macík je mladý mourovatý kocourek, který se odněkud přitoulal jedné paní v Mikulčicích na zahradu. Je mazlivý, rád se nechává hladit a nemá problém s dašími kočkami, rád se s nimi prohání a hraje. Je zvyklý chodit ven, pouze do domku se zahrádkou. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Macík umístěn do Brna, do domku, ke kočce.

Další fotky zde.

Macík byl  adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková  & kočičí sestry Roxy a Angie. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

24.4.2016
macik-300.jpgPěknou neděli!
Rozhodla jsem se, že vás pochválím. Už týden u mě bydlí kocour Macík, a chová se přesně podle mých představ: hraje si se mnou, honí se se mnou, počká, až si vyberu z které misky  budu baštit a pokorně se spokojí s tou druhou. Pravda, když se nastěhoval, hned prolezl komínem na který už všichni dávno zapomněli, protože nefunguje už od konce druhé světové. Roznesl saze po po celém domě, asi aby vyzkoušel, jestli ho já a všichni, co tady se mnou bydlí, budeme mít rádi za každých okolností. Když zjistil, že černé parapety, křesla a koberce nikoho z nás příliš nerozhází, nechal se vydrhnout zpět do mourovata a žádnou další zkoušku si pro nás - zatím - nepřichystal.
Když chce být sám, tráví čas v knihovně. V nejvyšší polici, aby měl přehled o všem, co se děje, a mohl mě zachránit kdyby bylo třeba. Blahopřeji! Vychovali jsme pro mě pravého gentlemana.
S úctou naše jasnost
kočička Lesněnka I. Rozinka  von Konig

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro Macíka

(Mirka L., 24. 4. 2016 18:31)

Macíku,to je krásné čtení od tvé kamarádky!Máš úžasnou rodinu,všechny lidičky i kočičí kamarádku!
To přímo pohladí po duši takové počtení.Mějte se všichni moc rádi a moc pěkně!
zdraví Mirka a kočičí mazlíci