Jdi na obsah Jdi na menu
 


Malenka 03

14. 12. 2021

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Hodonín II.

20.5.2021 - Přijali jsme kočku nalezenou u nemocnice v Hodoníně, podle oznamovatelky se tam zdržovala už několik dní, je vyhladovělá. Je to loňské kotě, velmi malá, drobná kočička, dostala jméno Malenka a byla umístěna do karantény. 20.7.2021 - Malenka je menší, drobnější kočička, ale zároveň také velká výzva! Velkou skupinu koček moc nemusí, dlouho u nás na všechny vrčela. Teď už se s kočkami snáší, ráda se i hraje, ale na kočky submisívnější je moc hrr, takže její kočičí kamarád by měl být sebevědomý, nesmí se jí bát. K člověku je mazlivá, milá, ale potřebuje dost pozornosti, vybít svou energii hrou. Možná by ji líp vyhovovalo, kdyby mohla i ven, ale pozemek by musel být zabezpečený, protože je velmi důvěřivá k člověku a venku se nebojí. 14.12.2021 - Malenka odjela do nového domova, do Prušánek, do domku, k babičce, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Malenka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Míša a Borek, kočky Otýlie a Filoména a pes Hugo. Děkujeme!

Malenka byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img_20220112_164905.jpg26.1.2022
Malenka (Kesi) se má krásně. Je to malá divoška, ale když se vyhraje tak je to největší mazílek. Už si krásně zvykla a je to miláček. Přeji krásné dny. M.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář