Jdi na obsah Jdi na menu
 


Márinka 02

15. 9. 2018

marinka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Márinka byla nalezena opuštěná v Moravské Nové Vsi. Dozvěděli jsme se, že její majitelé se odstěhovali před měsícem do Brna a kočičku tam nechali. 
25.2.2018 - Márinka je hodná a mazlivá kočička, která nemá ráda větší množství koček. V depozitu ji některé kočky pronásledují a tak ráda chodí na zahradu, kde má klid. Může být jako jedináček nebo k jedné kočce a je zvyklá i na pejsky. 15.9.2018 - Márinka odjela z Kyjova do nového domova, do Žadovic, do domku, kde na ni čeká kočička.

Další fotky zde.

Márinka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Monika Sopuchová a kočičáci Jiřinka, Roneček, Rozárka, Mikeš a pejsek Barunka. Děkujeme!

 

Z nového domova:

img_4852.jpg22.9.2018
Dobrý den,
dneska je to týden, co jsme si přivezli Márinku z umisťovací výstavy v Kyjově. Už od prvního dne se u nás zabydlela, druhý den prozkoumávala zbytek prvního patra domu a teď si troufne i dolů, kde je náš pejsek Charlie. Je to neskutečně přítulná holčička a naprosto bezprostřední. V noci s námi spává v posteli, přes den si hraje s hračkami. Papá hezky granulky a na záchůdek se naučila taky. S naší druhou kočičkou se spíše jen tak okukují, ale doufáme, že i ony dvě k sobě najdou cestu. Přikládám pár fotek našeho andílka . A.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Překrásná kočička

(Daniela se svou kočkopartou, 16. 9. 2018 14:32)

a gratulace k jejímu výběru,je opravdu miloučká,bude váš dům doslova zdobit.Hodně štěstí Márinko a krásný,dlouhý a hlavně zdravý život!